25 juni 2012

Waar is de zomer???


Zomer??? Het zou volgens de weer wetenschap nu zomer moeten zijn maar die zomer is ver te zoeken de laatste weken. Afgelopen week leek het wel herfst met die lading regen en lage temperaturen. Soms lijkt het dan niet meer op te houden. Zoals afgelopen donderdag 21juni ging het gedonder erg tekeer qua onweer... De hond kroop onder het aanrecht weg of liep naar de badkamer. 

Het pinkster weekend eind mei was erg mooi en zonnig... Ik verlang naar zulke mooie en zonnige dagen. Dat geeft een ieder weer positieve boast en mensen worden daar een stuk vrolijker van. Althans ik krijg weer een hoop energie en ik ben het liefst dan de gehele dag buiten samen met mijn border collie uiteraard.

Maar ja of de zomer wel of niet gaat koem allicht hoop ik het natuurlijk wel, draai ik wel zomerse liedjes via youtube dat geeft wel een goed gevoel... alleen dan nog het heerlijke zonnetje wat zou moeten gaan schijnen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

Commentaren

misschien moet je de volumeknop van je zomerse liedjes wat luider zetten zodat de zon wakker komt uit haar winterslaap!! We kunnen zeker wat zon gebruiken om meer energie te hebben want tot nu toe zijn we nog niet erg verwend geworden.Groetjes..

Gepost door: magda | 25 juni 2012

Wij maken te veel wolken, Bianca! ;-) Hopelijk raakt de zon er straks toch een flinke tijd doorheen.

Groetje

Gepost door: Willy | 29 juni 2012

De commentaren zijn gesloten.