05 juli 2012

Zeehondje schuilt in kantoor voor de regen


  BP_03155923.jpg

 
In Nieuw-Zeeland kijken ze niet meer zo op van wilde dieren, maar toen een zeehondje besloot om in een kantoorpand voor de regen te schuilen, moest het plaatselijke personeel van Miller Design toch even de wenkbrauwen fronsen. Het diertje was eerder die dag de stad ingewandeld en had, toen het begon te stortregenen, geen tijd meer om terug naar de zee te vluchten. Daarom koos hij eieren voor zijn geld en besloot voor de ingang van het kantoor te gaan liggen. Toen medewerkers de deur openden, waggelde hij op zijn dooie gemak naar binnen en nestelde zich naast een bureau.

De manager van het pand was eigenlijk best te spreken over het kersverse gezelschap: "Het is een braaf beestje, maar hij kan af en toe flink blaffen en ons achtervolgen". Logisch dus, dat de dierentuin werd gebeld om de zeehond op te halen. Maar die hadden hun handen vol. Aan de andere kant van de stad moest namelijk een verdwaalde zeeleeuw gevangen worden... Bekijk de video hier!

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (1)

Commentaren

Misschien wilde die wel op kantoor werken in de hoop dat een bediende in zijn plaats op het strand zou gaan liggen! Jammer dat ie het eerst niet aan mij gevraagd heeft! ;-)

Groetje

Gepost door: Willy | 05 juli 2012

De commentaren zijn gesloten.