20 augustus 2012

Vrouw cel in na verwaarlozing baby


 

ANP-9629964.jpg
Een Engelse baby werd onlangs door de politie van de dood gered. Het meisje was slechts vijftien maanden oud, maar werd door haar 20-jarige moeder een week lang alleen thuisgelaten omdat die liever wilde feesten.
Buren hoorden het kleintje huilen en gillen en schakelden vervolgens de politie in. Toegesnelde agenten troffen vervolgens het vervuilde meisje vastgebonden in een wieg. Het slachtoffertje had al dagen geen eten en drinken gekregen, en had bloedende plekken op het lichaam. Ook was het huis koud en donker.

Toen de vrouw zich moest verantwoorden tegen de rechter, zei ze dat ze haar kind dagelijks voedde met cornflakes en magnetronmaaltijden. Uiteindelijk gaf ze toe dat ze ‘een fout’ had gemaakt en kreeg ze vijftien maanden cel. Wat er nu met haar dochter gebeurt, is nog niet bekend
 

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (2)

Commentaren

Bianca ,ik benniet wraaklustig maar zoiets kan niet straffeloos blijven!!15 maanden is een peulschil ,wat als het verkeerd was afgelopen ?

Gepost door: magda | 20 augustus 2012

@ Magda
het is echt afschuwelijk... Vond het akkelig en ik hoop dat ze die moeder nu ook eens vast binden in een koud huis en af en toe een cornflakes en magnetronmaaltijd geven. Laat ze het letterlijk maar voelen wat ze er kindje heeft aangedaan.
Ik vind die mensen zijn kinderen waard en ik zou het kindje dan graag willen adopteren om een betere toekomst te geven.

Groetjes

Gepost door: Bianca | 21 augustus 2012

De commentaren zijn gesloten.