25 augustus 2012

Weer eens een up-date hoe het hier gaat...

Geen bericht is goed bericht werd mij ooit eens vertelt.

Ik ben vorige week zaterdag naar het strandfestival geweest... En kan jullie vertellen het was een super geslaagd feest avond... Kwam daar nog een aantal bekende tegen dus was weer gezellig... met optredens van Ilse de Lange (zie foto hier onder), NIck & Simon, Roel van Velzen, Guus Meeuwis...tot slot een mooi vuurwerk spektakel...

P1030299.JPG

Die zondag erna heb ik mij eigen rustig gehouden ivm de warmte 33 graden.... Op maandag weer na fysio geweest en lekker arm training gedaan. Verder van de week lekker rustig weekje gehad.

Tot afgelopen donderdag had ik afgesproken met een oud klasgenoot die in februari dit jaar bij mij was geweest. We hebben weer lekker bij gekletst en zijn de stad nog ingegaan... Zo zagen we haar moeder en d'r zus, was wel bijzonder na zoveel jaar die mensen weer te zien. Hoe dan ook het was beren gezellig, de tijd vloog voorbij en het was dan ook weer tijd om na huis te gaan.

Gister had ik een rot dag. Moest veel wachten voor de hulp maar ja vakantie tijd+ zieken+ overige oorzaken. Veel geshopt, moest voer hebben voor beide beestjes, nieuwe vloer schrobben voor badkamer. dus weer een hoop euro's uitgegeven.

Vandaag de dag... Een aantal vrienden van mij zijn vandaag weer voor een week naar Texel voor vakantie. Ik had zelf geen zin om mee te gaan... Om een aantal redenen. Ik vind dat iemand die minder vaak mee is geweest ook een kans moet krijgen. En ik ben 11x keer geweest van 1991 tot 2011 dus vaak genoeg. Ik wil in huis ook nog een aantal dingen onder handen nemen. Niet de vakantie veel geld kost maar ja ik hoef niet elk jaar op vakantie...

Ik had nog een blundertje vandaag want ik stond bij de kassa en kom er dan pas achter dat ik mijn pinpas niet bij mij had. Dus moest eerst weer terug naar huis en weer terug om het gene af te rekenen. Dat is nou bezigheidstherapie...

Aankomende week begint alles weer een beetje in het normale ritme te komen... Heerlijk gevoel....

Commentaren

Leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad. Ja hier was de hitte ook een paar dagen niet te harden.De kleinkinderen genoten dan van het zwembad om verkoeling te vinden.Want gaan fietsen deden we dan ook niet.
Ja die rotdag,iedereen kent wel eens zo'n dag en de andere dag kan het leven je weer toelachen.
Ik heb genoten van de twee zomermaanden want al met al was het hier aan de kust beter weer dan in het binnenland. Geen zo'n extreme temperaturen zoals verleden week in de Kempen 37 ° en ook geen plensbuien waarbij hele straten overstromen en bovenal kon ik praktich elke namiddag met de kleinkinderen op stap. Dus mijn vakantie duurde zo twee maanden en als september komt zal ik eerlijk gezegd toch ook blij zijn dat alles weer zijn normale gang zal gaan.groetjes!!

Gepost door: magda | 25 augustus 2012

Ik noem zoiets G&G (gejaag en gejakker)! ;-)

Groetje

Gepost door: Willy | 26 augustus 2012

De commentaren zijn gesloten.