24 september 2012

Leraar (30) vlucht land uit met leerling (15)

Engeland is in rep en roer in verband met de verdwijning van de 15-jarig Megan Stammers uit East Sussex. Alles wijst er momenteel op dat de tiener het land is uit gevlucht samen met haar wiskundeleraar Jeremy Forrest, die precies twee keer zo oud is als zij. Zij verschenen afgelopen vrijdag beiden niet op de school waar zij respectievelijk les volgen en geven.

De afgelopen maanden bestookte de 30-jarige getrouwde leraar zijn student al met liefdesbetuigingen via diverse sociale media, waarbij hij het meisje tot twee keer toe uitnodigde samen met hem te weg te lopen. Het huwelijk van de man stond al tijden bekend al beroerd - buren getuigen momenteel over flinke ruzies - maar de ouders van Megan kunnen op hun beurt geen reden aanwijzen waarom hun dochter zo nodig weg wilde lopen. Ze maken zich vooral verschrikkelijk veel zorgen. "Dit past totaal niet bij Megan," stelt de stiefmoeder van het meisje. "We weten niet hoe we hier mee om moeten gaan. Ze zou op dit moment hier moeten zijn. Bij ons."

De familie heeft inmiddels een oproep gedaan aan het meisje om zich te melden. De twee zijn voor het laatst gesignaleerd bij de veerboot in Calais, op weg naar Frankrijk.

24 september 2012

http://www.hyves.nl/topic/19291174/Megan_Stammers_vermist...

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.