03 november 2012

partner via internet

Het is momenteel erg populair om via internet je partner te vinden. Allicht heb ik al vele vele malen gedated maar zonder enig resultaat tot op heden.

Ene kant is het ook risicovol om te daten. Je weet nooit wie daadwerkelijk voor je krijgt. Je kan je makkelijk verschuilen achter je pc en je heel anders voor doen dan je daadwerkelijk bent.

Ik heb al mee gemaakt dat jongens foto's van andere jongens gebruiken, zich op het profiel jonger voor doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Ik kan nauwelijks liegen tegen mensen. Waarom zou ik mij eigen anders voor doen dan ik zelf ben. Zo'n profiel is de eerste indruk van wie jij bent.

 

Ik ben eerlijk en er staat niet mijn profiel dat ik een lichamelijke aandoening heb en afhankelijk ben van een rolstoel maar zodra ik ingesprek raak met een jongen dan vertel ik het die jongen allicht en dat is vaak al wel vrij snel. In het begin zijn ze wel van ohw dat maakt mij niks uit, maar dan na enkele keren chatten blijkt dat ik hulp krijg dan krabbelen ze heel geleidelijk aan weer terug.

Jaren terug kon ik mij daar kwaad en pissig over maken maar dat is inmiddels afgelopen. Waarom zou ik mijn energie steken in een jongen die mijn niet accepteert en respecteert zoals ik ben. Dat is zonde van mijn energie en kan die energie beter gebruiken om verder te kijken. Je kan diegene niet veranderen en dat ie doet wat jij wilt en dat geldt ook voor mij. Ik heb naar eigen zeggen best pittig karakter maar ja om een goede indruk te geven laat je dat niet direct merken. maar daarom is het belangrijk om veel te kletsen via chatten,app-en en eventueel bellen en dan leuke dingen ondernemen.

 

Ik ben een dame die vlotte babbel heeft, verder ben ik erg open,eerlijk en enorm zelfredzaam persoon ondanks mijn lichamelijke aandoening.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties, Mijn beperking | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.