11 januari 2013

...deel 3, strijd tegen

 

Instanties, jaren geleden werd ik van het kastje naar de muur gestuurd door een instantie. Ik werd niet serieus genomen. Terwijl het bedrijf allicht meer met contactpersonen van hun cliënten te maken hadden. Maar zelf mijn eigen vader werd eerst niet serieus genomen en werd gezegd dat ik volwassen leeftijd had om zelf te bellen naar hun. Ze namen mij niet serieus en nadat mijn vader het duidelijk had gemaakt dat ik al 3 dagen bezig was geweest om een betalingsregeling te regelen werd hij ineens wel serieus genomen.

Rolstoelleveranciers nemen je ook niet altijd even serieus. Op dit moment wacht ik op een nieuwe elektrische rolstoel. Het wordt een splinter nieuwe elektrische rolstoel bestelt en de levertijd zou 6 a 8 weken maar kreeg onlangs de mededeling dat de rolstoel net voor de feestdagen binnen zou komen bij de rolstoelleverancier dan moeten er de juiste aanpassingen nog gedaan worden dus kortom heb ik mijn nieuwe rolstoel in Januari 2013 ipv eind 2012 wat ze mij hadden toegezegd. Maar ja het is dan hun woord tegen de mijne want zulke dingen worden niet opgeschreven.

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

Commentaren

Dag BIanca, hier ben ik terug. Ik heb een moeilijke periode achter de rug en ben dan nog ziek geweest ook.Ik lees dat je rolstoel nog steeds niet binnen is. Wat jammer voor jou,maar klantvriendelijk kun je het niet noemen. Jij stelt er je hoop op en je bent afhankelijk van een rolstoel en daar houden ze blijkbaar geen rekening mee.IK duim voor je dat de wachttijd nu niet meer zo lang zal duren!!

Gepost door: magda | 12 januari 2013

Hopelijk wordt die heel gauw geleverd, Bianca! Ze realiseren zich blijkbaar niet dat jij in jouw situatie daar nu erg naar uitkijkt.

Groetje

Gepost door: Willy | 13 januari 2013

De commentaren zijn gesloten.