19 januari 2013

Extreme pijn

De afgelopen week heb ik te maken met extreme rugpijn. Geen idee hoe ik er aa ben gekomen. Donderdags 10/1 zou ik fysio hebben maar de therapeute was getroffen door de griep epidemie, dus ging de therapie niet door. een dag later dus vrijdag 11/1 toch naar de huisarts geweest. Kreeg de medicatie "diclofenac" mee en dit moest ik samen slikken met 2 paracetamols. Zaterdags mee begonnen kreeg ik ineens hartkloppingen van de diclofenac...Dit is een bijwerking van diclofenac, dus gelijk er maar weer gestopt met de diclofenac en alleen paracetamols geslikt.

 

Maandag toch weer naar de huisarts kreeg toen nieuwe medicatie mee "tramadol" dit is zusje van morfine... Ik dacht mooi dat zal wel aanslaan! een dag erna mee begonnen en ja hoor. Ik merkte geen pijn vermindering en ik kreeg vooral weer last van die verrekte bijwerkingen, zoals misselijkheid, suf voelen, braak neigingen, etc... Maar ik dacht ik geef nog niet op dus woensdags weer de tramadol ingenomen maar eveneens werd de pijn niet minder. en kreeg wel weer last van die rot bijwerkingen. Dus ik ben weer gestopt met die medicatie.

 

Gister eigenlijk geen medicatie ingenomen toen ging het net. Maar ik heb nu toch zelf maar nurofen gekocht en eens kijken of dit wel wilt. Ik ben alleen de deur uitgeweest om de hond uit te laten. Ik doe rustig aan en doe geleidelijk aan weer wat wasgoed weg werken

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

Commentaren

Bianca, dat is geen leuk nieuws.Ik hoop dat je je ondertussen al wat beter voelt.

Gepost door: magda | 20 januari 2013

De commentaren zijn gesloten.