21 februari 2013

up date

De dagen vliegen voorbij...

De afgelopen 10 dagen zijn er vervelende en hele positieve dingen gebeurt. Ik rij intussen al wel in mijn nieuwe kermit rolstoel rond. Ze hebben vanmorgen, wat wel een komisch gezicht was 2 mannen aan mijn rolstoel zien sleutelen, Ze zijn bijna 3u bezig geweest... Hij is 5 cm smaller gezet. Oude zitkussen is opgevuld... Vond het wel wat hebben eigenlijk toe kijken en mee denken over oplossingen. Lichamelijk vergt wel wat maar ja heb straks lang weekend. De rolstoel is nog niet helemaal klaar er moeten alsnog dingen aangepast of bijgesteld worden.  

nare dingen: Onder andere een date die had afgezegd en vervolgens niks meer van zich laat horen. Dat is (....) streek.Maar ja wat doe je er tegen... Verder nog niet helemaal opgeknapt van de keel ontsteking. Ben wel naar de huisarts geweest maar werd simpel weg met een neusspray naar huis gestuurd... maar is het aanstaande maandag niet over ga wederom naar de huisarts.Ik eet vitamine, kom geregeld op een dag buiten. Het enige wat ontbreekt is genoeg slaap rust... dat neem ik dit weekend hihihihi...

maar goed ik heb wel weer iemand anders terug gevonden van vroeger. Vroeger klinkt of ik heel oud ben (nou ja wordt wel 30 he,hahaha) maar ja.... het contact verloopt erg goed en we gaan elkaar snel zien en iets samen drinken. het voelt zo vertrouwt en kijk er enorm naar uit om die jongeman inmiddels weer te zien.

Ik heb verder bedacht om mijn 30e verjaardag (dat duurt nog wel eventjes gelukkig) groots te vieren... ik moet nog wel een hoop dingen regelen. Dat gaat wel goed komen...

Commentaren

Ik ben blij iets te horen van je. Er steekt toch positief nieuws tussen!! En laat maar op tijd weten wanneer je verjaart hoor!!

Gepost door: magda | 22 februari 2013

Let maar op dat ze geen huppelmechanisme in je kermit installeren, Bianca! ;-) Fijn dat ie eindelijk in gebruik is, want je gaat het duidelijk druk krijgen zo te lezen!

Groetje

Gepost door: Willy | 25 februari 2013

Wat een gebeurtenissen lief, ik hoop maar één ding dat je gelukkig bent en blijft!
En mannen, pffff, altijd wat met die figuren!

Gepost door: Danique | 14 maart 2013

@ Danique: Het zijn ook een hoop gebeurtenissen achter elkaar. Mijn gezond baat mij het meeste zorgen. Ik moet nu gaan in leveren en is moeilijk. Maar daarnaast gebeuren er ook een hoop leuke dingen... En ja mannen blijven rare en bijzondere figuren!!!

Gepost door: Bianca | 15 maart 2013

De commentaren zijn gesloten.