10 maart 2013

Weer terug

Ja heb zoals jullie hebben gemerkt een blogpauze gehad en genomen... Er is onder tussen een hoop gebeurt. Ik rij inmiddels wel rond in mijn nieuwe rolstoel. Maar helaas is die nog niet orde. Er moest een nieuw zitkussen bestelt worden en de levertijd is zo'n 4 weken (maar hou rekening met 6 weken). De gehele zitting zit te ver naar voren geplaatst op het onderstel waardoor die voor kantel of kiept als ik afrem of stoep-afritje af rij. Als alles mee zit (waar ik helaas weinig vertrouwen in heb) wordt het laatste genoemde probleem aanstaande woensdag verholpen. (vinger gekruist, of het gaat lukken met 1 monteur). Ga van het ergste uit en dat is dat rolstoel mee moet naar de werkplaats. hoe dan ook is het afwachten. De rugleuning wordt ook weer aangepast aangezien ik wat kilootjes kwijt ben en de rugleuning niet goed aansluit.

 

Verder de kou slaat weer enorm toe op mijn spieren. Ik fiets af en toe weer op de home trainer en haal ik de 3km in 3x 5minuten fietsen. Ben nog aan het stoeien met verkoudheid.

Tsja en sinds kort lijkt het wel of ik oude klasgenoten of oude mede scholieren reunië hou. Ik krijg langzaam aan steeds met meer bekende vanaf schooltijd wederom contacten... Het ene contact is gewoon en de andere meer intenser... Maar met eentje is het contact enorm intens (helaas ga ik er verder niet op in...)

 

Hoe dan ook ik geniet met volle teugen en ondanks de negatieve gebeurtenissen of gedoe met mijn nieuwe rolstoel voel ik mijn eigen super goed en zie ik zoals vaak wel enorm positief.

Commentaren

Bianca, ik kwam regelmatig eens kijken en dacht amaai ,die laat nu eens niets van zich horen. En behalve die rolstoel problemen ,gaat het je goed. Dat is fijn om te horen. Fijn dat je opnieuw zoveel kontakten heb. Dat brengt verstrooiing. Hou je goed hoor, zelf ben ik ook een beetje verkouden. Wat wil je het is opnieuw berekoud geworden en op de koop toe wordt er vanaf morgen sneeuw voorspeld. Heel veel liefs voor jou en wacht maar niet zolang om wat nieuws op je blog te zetten. Eén lijntje is al voldoende ;-)

Gepost door: magda | 10 maart 2013

@ magda
leuk te lezen dat er ondanks mij afwezigheid mijn berichtjes gemist worden. de maand februari heeft vooral narigheid zoals verkoudheid+keelontsteking hoop verspilde energie omtrent de nieuwe rolstoel, die helaas nog verre weg van in orde is. en in strijd ben met 2 rolstoel leveranciers wie wat doet (het bekende kastje naar de muur sturen effect).
maar er is één lichtpuntje in februari maar daar vertel ik allicht later nog eens over, dus hou het in de gaten...

Gepost door: Bianca | 11 maart 2013

Prima te lezen dat je je super voelt, Bianca! En wat die problemen betreft, los nooit je laatste probleem op, want dan word je leven een routineklus. ;-)

Groetje

Gepost door: Willy | 11 maart 2013

De commentaren zijn gesloten.