02 mei 2013

Blogpauze


Ik heb zoals jullie gemerkt hebben heb ik even enige tijd een blogpauze gehouden. In de tijd is er een hoop gebeurt... Mijn haak werk gaat nog steeds goed, al ben ik niet meer elke dag aan het haken.

 

Ik ben al sinds vorig jaar juni (2012) distributeur van FM Group Benelux en het plezier groeit nog steeds want ik heb iemand anders ingeschreven als distributeur zijnde. Erg leuk en via dacebook heel veel contacten met andere distributeurs door NL & België. De motivatie is er nog steeds en vindt het leuk om te doen dat is het voornaamste van dit alles.

 

Ik heb ook mijn tuin voorjaar en zomer klaar gemaakt samen met mijn ouders en neefje. Die aardig goed heeft mee geholpen. Mijn tuin ziet er weer vlurig uit dus het dubbel genieten als het zonnetje ook lekker schijnt (of heeft geschenen de afgelopen dagen).

 

Inmiddels is de nieuwe rolstoel helemaal klaar en race ik weer volop mee. Anderhalve week geleden hebben ze nog wel de rugleuning aangepast en die zit nu goed.

Op de avond voor koninginnedag heb ik op de vrij markt nog 4 prachtige indianen beelden bemachtigd en op koninginnedag zelf op ik nog set opberg mandjes gescoord. En eveneens heb ik ook nog stukjes van de troon wisseling gezien...

Gepost door BIANCA in Algemeen, creativiteit, Tuin & Huis | Commentaren (1)

Commentaren

aha ben ik blij dat het je goed gaat!! Ja op FB ben ik je al tegengekomen. Dat lijkt me een leuke hobby voor jou.En die rolstoel is eindelijk in orde.Hopelijk heb je er lang plezier van en geen problemen meer.

Gepost door: magda | 02 mei 2013

De commentaren zijn gesloten.