07 mei 2013

lastig als je achteruitgang merkt

Ik heb sinds enige tijd nu een nieuwe rolstoel. Er waren continue dingen niet in orde. De rolstoel is ook een aantal keren terug geweest naar de werkplaats. Als de nieuwe weg was zat ik weer in mijn oude rolstoel.  Door het gewissel van rolstoelen heeft mijn lichaam het aardig te verduren gehad, en nu mijn lichaam weer rust krijgt en moet wennen aan nieuwe verbeterde houding... Heb ik lichamelijke pijntjes en gewrichten die geregeld pijn doen en met gevolg dat het veel vergt veel energie en spierkracht.  Dit laatste merk ik het meeste. Bijvoorbeeld jeuk op mijn hoofd of nek dan krijg ik mijn arm nauwelijks omhoog. Iets oppakken was 2 maanden geleden dat ging nog zonder al te veel moeite maar nu moet ik het af en toe ondersteunen met mijn andere hand. Ik vindt het moeilijk om soms mijn eigen achteruitgang te accepteren of onder ogen te zien. En andere momenten heb ik het zelf niet eens in de gaten pas als iemand tegen mij zegt.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (3)

Commentaren

Bianca, zoiets merken is zeker niet leuk.Maar het is misschien tijdelijk en eenmaal je de nieuwe rolstoel echt heb "ingereden" zal het wel beteren! Ik duim voor je.Liefs.

Gepost door: magda | 08 mei 2013

@ Magda:
Dank je wel! Ik hoop dat het tijdelijk is maar hoe dan ook door dit soort gebeurtenissen moet toch kleine beetjes inleveren... En vaak sluipt het er in en merk ik het zelf nauwelijks maar zoals nu merk ik het weer over duidelijk.
Ik ben een positieve jonge dame die een doorzetter is en niet makkelijk toe zal geven...

Gepost door: Bianca | 08 mei 2013

Tegen elk dipje moeten we knokken, Bianca! Toegegeven, bij de ene gaat het al wat makkelijker dan bij de andere. Wens je in ieder geval veel knoklust en voor zover ik je via je blog ken, zit die wel in je!

Groetje

Gepost door: Willy | 12 mei 2013

De commentaren zijn gesloten.