25 juni 2013

Vermoeid


Ik wil jullie alle bedanken voor de felicitaties voor mijn 30e verjaardag vorige eek donderdag 20 juni!!!

 

Inmddels is de vermoeidheid lekker toegeslagen en ik hou mij erg groot maar van binnen knaagt er een hoop. Zoals die ID fraude waar ik sinds 2011 in beland ben, deze zaak is helaas nog steeds afgerond en loopt de zaak nog steeds. Ik heb er niet veel beruchtheid aan gegeven maar ik vorige week mijn relatie beëindigd na 4 maanden. Tsja dat is dan de eerste dagen even raar gevoel maar het gaat nu wel redelijk. Verder had ik een hoop mensen uitgenodigd voor mijn verjaardag maar 1/3 had afgezegd, nog 1/3 kwam wel op visite en de laatste 1/3 heb ik niet echt iets van gehoord... dus kortom viel het wel tegen qua visite maar hoe dan ook het was wel gezellig.

Deze week een drukke week voor de boeg. 7 a 8 afspraken en ik heb net 2 afspraken achter de rug. Dus ik hou mij tussen de afspraken wel rustig.

Commentaren

Als we een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen kleine en grote zorgen, dan zijn we al een flink stuk dichter bij de zorgeloosheid, al zullen we dat laatste nooit bereiken omdat het eigen is aan het mens-zijn! Hopelijk ga je weer spoedig opgewekt en fit hier verder aan de slag, Bianca! ;-)

Groetje

Gepost door: Willy | 25 juni 2013

Kom ik daar een beetje te laat maar nog van harte met vd ie mooie leeftijd die voor mij nog efkens weg is.
Ben nog maar 24 he

Gepost door: Danique | 28 juni 2013

Hopelijk is je week toch niet al te druk geweest en is alles goed verlopen!

Gepost door: magda | 28 juni 2013

De commentaren zijn gesloten.