14 augustus 2013

hoe gaat ie?


Met mij gaat het de laatste tijd met up & downs. Mijn spierziekte heeft mij momenteel in de greep en veroorzaakt lichamelijke klachten en pijn. Maar ik kan het aan en dat zonder pijnstillers. Maar het ene moment heb ik spier verkrampingen en ander moment kan nauwelijks eten.

tsja verder geniet ik lekker van het zonnetje zodra die schijnt en dat doet mijn spieren wel goed. Kleine vakantie periode zeg maar...

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

13 augustus 2013

Opknap projectje

Ik vond nog een oud laden kastje dat ik jaren geleden eens had gekocht en deze stond te verstoffen in mijn berging. Dacht die kan ik wel een opknappen eens zien of het wat wordt.

je ziet de foto's van hoe het was en tot nu toe is.

1006029_490923247668169_350074900_n.jpg

998441_490923227668171_851255690_n.jpg

1147533_492930140800813_138336150_o.jpg

nog 2 laadjes en het kastje zelf moeten nog een keer geschilderd worden

Gepost door BIANCA in creativiteit | Commentaren (0)

07 augustus 2013

MAN VRAAGT OM PASTOOR


en man ligt in het zienekhuis en vraagt naar de pastoor.
Als de pastoor komt gaat hij naast het bed staan van de patiënt. Al snel gaat het ineens slechter met de man. Wanhopig probeert de man iets te zeggen maar niemand kan hem verstaan.
Pastoor: "Laat iemand pen en papier halen! Snel!"
ALs de man eenmaal papier heeft schrijft hij met zijn laatste adem iets op en geeft het aan de pastoor. Terwijl de pastoor het briefje leest blaast de man zijn laatste adem uit. De pastoor trekt wat witjes weg, legt het papier op het bed en loopt geschrokken de kamer uit.
Nieuwsgierig pakt een zuster het papier en leest: Meneer de pastoor, kunt u even op zij gaan. U staat met uw voet op mijn beademingsslang...

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

04 augustus 2013

MAN AAN DE BARZit een man aan de bar met een pilsje, komt opeens een grote gespierde gast binnen en drinkt t pilsje van de de man op. Begint de man te huilen. Zegt die brede gast "kom op, tis maar n pilsje"

Zegt de man, ik kwam vanochtend op mn werk, werd ik ontslagen.. Ik naar huis, mn vrouw weg, meubels alles weg... Ik naar de bank, al mn geld weg... Ik dacht, ik pleeg zelfmoord...Ik naar de treinovergang, wachten, heeft de trein vertraging.... Ik naar huis, dacht hang mezelf op, knapt het touw...

Dan maar naar de kroeg, bestel ik me een pilsje, gooi t vol met vergif en drink jij t op!

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

03 augustus 2013

RODE HAAN


Een blondje belt haar vriend, met de mededeling dat ze een probleem heeft. "Wat is dan aan de hand?" vraagt hij. "Nou, ik heb een legpuzzel gekocht, maar ik vind 'm zo moeilijk. De stukjes passen totaal niet en ik kan de randen ook al niet vinden." "Wat moet de puzzel voorstellen?" vraagt de vriend. "Een grote rode haan," antwoordt ze. Hij besluit even bij haar langs te gaan. Bij komt eraan aankomst neemt ze hem mee naar de keuken,waar de stukjes op de tafel liggen uitgespreid.

Hij kijkt er even naar en zegt dan met een diepe zucht: "Nou, stop die cornflakes maar weer in de doos, dan praten we er niet meer over."

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

02 augustus 2013

ROOD,BLAUW & GEEL

Een trucker ziet langs de weg een geel mannetje staan dat huilt. Hij stopt, gaat ernaar toe en vraagt wat er scheelt. Het mannetje antwoordt: 'Ik ben geel, kom van Venus, ben homofiel en heb honger'. 'Tja' zegt de chauffeur 'ik kan je een broodje kaas geven maar verder kan ik je spijtig genoeg niet helpen'. Hij geeft het broodje en zet de rit verder.

Even later ziet hij langs de weg een rood man...netje staan wenen. Weer stopt hij en vraagt wat er scheelt. Het mannetje antwoordt: 'Ik ben rood, kom van Mars, ben homofiel en heb dorst '. De trucker zegt: 'Ik kan je een blikje cola geven maar verder kan ik je niet helpen'. Hij geeft een cola en zet zijn weg verder.

Even verder ziet hij een blauw mannetje staan. De trucker is deze spelletjes moe, stopt, gaat boos naar het blauwe mannetje toe en zegt: 'Vuile homo, van wat voor een kutplaneet kom jij en wat moet je nu weer hebben?'.

Waarop het mannetje antwoordt: 'Uw identiteitskaart en uw rijbewijs.

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

01 augustus 2013

denk jij wat ik denk?

IJS MET BACON..

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)