29 oktober 2013

Jij daar........

554675_534811953277911_599272724_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

28 oktober 2013

Brandweer bezuinigd in grote wagen

1391697_534562366636203_1764058644_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

27 oktober 2013

time out


Hallo allemaal,

zoals jullie merken blog ik de laatste maanden niet zoveel meer. Er gebeurt een hoop en dit wel zo positief als negatief.

Zal beginnen met het positieve gedeelte. Ik ben nu lichtelijk blij dat mijn permobil (mijn elektrische rolstoel) weer aardig goed doet en het vertrouwen begint weer terug te komen in de rolstoel. Hij viel de gehele zomer geregeld uit en dat terwijl je voluit reedt was het ineens plop net of iemand in 1 x uitzetten alleen dat de rolstoel zelf i.p.v. iemand anders. Dit nu verholpen door een Monteur van de fabrikant permobil zelf.

Het fietsen op de aangepaste home trainer gaat nog steeds lekker. afgelopen week in iets meer dan 29 minuten een afstand gefietst van 5,87km...

Verder ben ik weer enorm gelukkig en kan ik zeggen dat er liefde in de lucht is (bloos).

En sinds een halve week drink ik per dag 1,5ltr water/thee, dit lijkt normaal maar voor mij is dit erg veel en moet ook mijn best doen om dit vol te houden. maar tot nu toe gaat het mij aardig goed af. Met thee redt ik het aardig.

Maar het negatieve gedeelte is dat mijn lichamelijke conditie langzaam verslechtert. Ik krijg mijn armen steeds minder goed omhoog. mijn jas aantrekken kost steeds meer energie om hem achter mij langs te krijgen.  haren borstelen lukt met moeite. mijn heup protesteert nog wel eens.

En nu ik dus meer water/thee drink moet je automatisch ook vaker naar het toilet wat voor mij ook energie opslokt. maar ja het is ook even wennen. ben ook net begonnen met dit gebeuren om meer water te drinken, moet het wel even de tijd geven.

14 oktober 2013

Zo even weer blogtijd...

14 oktober: Ben je al maanden aan aanklote met (eerst hartingbank) welzorg omdat de zitting op de spartboarden en lampen komt, Permobil is er en de eenvoudigste oplossing is die lampjes iets naar voor zetten. Dan is het probleem opgelost. Hoe simpel kan het zijn.

Eindelijk de woningbouw is geweest en voor de lekkages. Helaas door het niet goed schoon houden van het balkonputje van de bovenburen heb ik lekkages. Nu wachten dat de spouwmuur weer opgedroogd is dan kan ik het laten dicht kitten.

helaas heb ik fysio moeten missen maar ja lekkages is ook niet plezierig.

13 oktober: Het wel niet vrijdag de 13e maar zeker weten wel de 13e... Grrr...
2 lekkages en wachtend op telefoontje van woningbouw hoe of wat nu verder, en knal ik net met mijn knie tegen het aanrecht aan....

Woningbouw komt vandaag NIET... Nu maar handdoeken neergelegd... Bale en nog eens bale

11 oktober: Heerlijk en super fijn zo'n stroomstoring... De beademing bleef lekker afgaan, dus ben zo goed als klaar wakker en dat om 4.20u in de ochtend, *ZUCHT*...

Boomer heeft iets nieuws, na rondje gedaan te hebben in de regen wilde ik mijn haar droog föhnen maar boomer kwam vanuit de slaapkamer rennen en ging onder de föhn staan. Hij ging er zelfs voor op zijn rug liggen zodat ik zijn buikharen kon droog föhnen, uiteraard hield ik de föhn op grote afstand i.v.m. de warmte. Het zag er grappig uit...

 

03 oktober: Was echt vermoeid heb namelijk weer gefietst op de aangepaste home trainer, in 27 minuten heb ik maar liefst 5,51 km gefietst.

Permobil heeft gebeld voor een afspraak.

 

02 oktober: Ik ben het nu echt spuugzat, die (.....) violen van Welzorg! Ze zouden tussen 12-17u komen maar tot op heden GEEN welzorg gezien, grrrr... Het is zo moeilijk om even te bellen dat ze niet gaan redden en dat monteur later komt dan afgesproken.  Ben er echt klaar mee... Want dan wordt het zometeen weer afgeraffeld omdat monteur naar huis wil. even later; Welzorg monteur is niet geweest, verdomme... de fabrikant van de rolstoel (dus Permobil) belt één deze dagen en komt dan de rolstoel fixen als het goed is. Weer de godganse middag thuis zitten wachten voor niks!!! Grrr.....

 

neon green hoesje iphone5.jpg

 

18 september:

 

Vandaag is het alweer 18jr geleden dat ik doordeweeks in een woonlocatie ging wonen... Dahm wat gaan die jaren hard... Maar ik woon super hier en ga nooit meer terug in een woonlocatie..

 

16 september: Jaja daar is ie dan de neon groene mobielhoesje voor iPhone 5... De eigenaar is er weer blij mee. 

 

07 september: 40 jaar huwelijk van mijn ouders gevierd.

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)