26 juli 2013

...is niet genoeg

941931_403807706399188_628738040_n.jpg

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (2)

03 juli 2013

16 jaar geleden

Vandaag is het 16 jaar geleden dat ik ben geopereerd aan mijn vergroeide ruggewervel (ook wel scoliose genoemd = S bocht), ik heb sindsdien 2 pinnen langs mijn ruggewervel.

De tijd vliegt voorbij als ik terug denk aan wat er allemaal gebeurt is in 16 jaar. Het is een hele waslijst aan gebeurtenissen. hier klein sellectie van de gebeurtenissen: paar keer verhuist, overlijden van mijn grote (jeugd) liefde en andere vrienden, narigheid, veel gezelligheid, hockeytoernooi in Duitsland, relaties, hulphond opleiding gedaan helaas niet niet voltooid maar wel lieve maatje aan overgehouden, etc...

 

Maar nu woon ik op mooie plekkie en wil er zeker niet weg. Ik kan lekker wandelen met de hond en genieten van de omgeving en dus de natuur. Alles lekker dichtbij qua winkels, kroegjes...

 

25 juni 2013

Vermoeid


Ik wil jullie alle bedanken voor de felicitaties voor mijn 30e verjaardag vorige eek donderdag 20 juni!!!

 

Inmddels is de vermoeidheid lekker toegeslagen en ik hou mij erg groot maar van binnen knaagt er een hoop. Zoals die ID fraude waar ik sinds 2011 in beland ben, deze zaak is helaas nog steeds afgerond en loopt de zaak nog steeds. Ik heb er niet veel beruchtheid aan gegeven maar ik vorige week mijn relatie beëindigd na 4 maanden. Tsja dat is dan de eerste dagen even raar gevoel maar het gaat nu wel redelijk. Verder had ik een hoop mensen uitgenodigd voor mijn verjaardag maar 1/3 had afgezegd, nog 1/3 kwam wel op visite en de laatste 1/3 heb ik niet echt iets van gehoord... dus kortom viel het wel tegen qua visite maar hoe dan ook het was wel gezellig.

Deze week een drukke week voor de boeg. 7 a 8 afspraken en ik heb net 2 afspraken achter de rug. Dus ik hou mij tussen de afspraken wel rustig.

17 juni 2013

geleerd

 

8949_119974718194417_1452321307_n.jpg

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (0)

01 april 2013

Paasweekend

Hopelijk hebben jullie net zoals ik een super gezellig paasweekend gehad.... Heerlijk gegourmet op de 1e paasdag en op de 2e paasdag gebrunched... Voorafgaand leuke en gezellige dag met mijn ouders.

 

132-300x225.jpg

 

 

 

Aankomende week weer een lekker weekje voor de boeg. Maar wil eerst nog ff reageren op een reactie op het laatste blog bericht. Ik heb tot op heden gelukkig mijn oude rolstoel behouden en daar redt ik mij eigen tot op heden mee. Dus ik kan gelukkig zelf mijn hond uitlaten en hoef ik geen andere daar voor te regelen, gelukkig maar. Maar heb hierover ook goed nieuws morgen dinsdag 2 april komt de nieuwe rolstoel weer terug en ga ik nog wel het ene andere uitproberen. Wat ik moet uitproberen dat zie en weet ik pas op het moment zelf als die dus terug is.

 471722_283411315066929_831981255_o.jpg

Verder gaat iets wat je dacht dat goed en rustig aan verloopt toch eigenlijk ook weer iets te snel te gaan. Gelukkig ben ik een eerlijk en open persoon en zeg het dan ook wat er in mij eigen omgaat. Het kan confronterend zijn maar ik ga er niet om heen draaien...

 

En hebben jullie nog wel leuke 1 april grappen uitgehaald...? Ik hoor het graag de 1 april grappen....

10 maart 2013

Weer terug

Ja heb zoals jullie hebben gemerkt een blogpauze gehad en genomen... Er is onder tussen een hoop gebeurt. Ik rij inmiddels wel rond in mijn nieuwe rolstoel. Maar helaas is die nog niet orde. Er moest een nieuw zitkussen bestelt worden en de levertijd is zo'n 4 weken (maar hou rekening met 6 weken). De gehele zitting zit te ver naar voren geplaatst op het onderstel waardoor die voor kantel of kiept als ik afrem of stoep-afritje af rij. Als alles mee zit (waar ik helaas weinig vertrouwen in heb) wordt het laatste genoemde probleem aanstaande woensdag verholpen. (vinger gekruist, of het gaat lukken met 1 monteur). Ga van het ergste uit en dat is dat rolstoel mee moet naar de werkplaats. hoe dan ook is het afwachten. De rugleuning wordt ook weer aangepast aangezien ik wat kilootjes kwijt ben en de rugleuning niet goed aansluit.

 

Verder de kou slaat weer enorm toe op mijn spieren. Ik fiets af en toe weer op de home trainer en haal ik de 3km in 3x 5minuten fietsen. Ben nog aan het stoeien met verkoudheid.

Tsja en sinds kort lijkt het wel of ik oude klasgenoten of oude mede scholieren reunië hou. Ik krijg langzaam aan steeds met meer bekende vanaf schooltijd wederom contacten... Het ene contact is gewoon en de andere meer intenser... Maar met eentje is het contact enorm intens (helaas ga ik er verder niet op in...)

 

Hoe dan ook ik geniet met volle teugen en ondanks de negatieve gebeurtenissen of gedoe met mijn nieuwe rolstoel voel ik mijn eigen super goed en zie ik zoals vaak wel enorm positief.

21 februari 2013

up date

De dagen vliegen voorbij...

De afgelopen 10 dagen zijn er vervelende en hele positieve dingen gebeurt. Ik rij intussen al wel in mijn nieuwe kermit rolstoel rond. Ze hebben vanmorgen, wat wel een komisch gezicht was 2 mannen aan mijn rolstoel zien sleutelen, Ze zijn bijna 3u bezig geweest... Hij is 5 cm smaller gezet. Oude zitkussen is opgevuld... Vond het wel wat hebben eigenlijk toe kijken en mee denken over oplossingen. Lichamelijk vergt wel wat maar ja heb straks lang weekend. De rolstoel is nog niet helemaal klaar er moeten alsnog dingen aangepast of bijgesteld worden.  

nare dingen: Onder andere een date die had afgezegd en vervolgens niks meer van zich laat horen. Dat is (....) streek.Maar ja wat doe je er tegen... Verder nog niet helemaal opgeknapt van de keel ontsteking. Ben wel naar de huisarts geweest maar werd simpel weg met een neusspray naar huis gestuurd... maar is het aanstaande maandag niet over ga wederom naar de huisarts.Ik eet vitamine, kom geregeld op een dag buiten. Het enige wat ontbreekt is genoeg slaap rust... dat neem ik dit weekend hihihihi...

maar goed ik heb wel weer iemand anders terug gevonden van vroeger. Vroeger klinkt of ik heel oud ben (nou ja wordt wel 30 he,hahaha) maar ja.... het contact verloopt erg goed en we gaan elkaar snel zien en iets samen drinken. het voelt zo vertrouwt en kijk er enorm naar uit om die jongeman inmiddels weer te zien.

Ik heb verder bedacht om mijn 30e verjaardag (dat duurt nog wel eventjes gelukkig) groots te vieren... ik moet nog wel een hoop dingen regelen. Dat gaat wel goed komen...

23 januari 2013

voorlopige plannen voor 2013

 

Wat ik nog wil ondernemen en doen de komende tijd is het volgende:

 

  • In afwachting van nieuwe elektrische rolstoel

  • praktische thuisstudie; fotografie of iets anders creatiefs

  • Genieten en met mijn vrienden meer afspreken

  • huisje veranderen en nog meer naar mijn zin maken.

  • Festivals bezoeken

  • etc....

 

Kortom ik wil lekker genieten en we zien wel wat er verder nog op mijn pad komt... Familie en vele vrienden/vriendinnen, kennissen, zijn altijd welkom... Jaren lange vriendschappen geven en voelen vertrouwt. Nieuwe contacten is altijd aftasten van wat je aan elkaar hebt. Ik verwacht alleen dat de contacten wel van 2 kanten komt en niet van één kant!!!

Omtrent de liefde, tsja dat is iets wat je niet kan beïnvloeden en laat ik het zover gewoon op mijn afkomen. Dit is soms wel frustrerend maar ja single zijn heeft ook zeker zijn voordelen hoor!

03 november 2012

partner via internet

Het is momenteel erg populair om via internet je partner te vinden. Allicht heb ik al vele vele malen gedated maar zonder enig resultaat tot op heden.

Ene kant is het ook risicovol om te daten. Je weet nooit wie daadwerkelijk voor je krijgt. Je kan je makkelijk verschuilen achter je pc en je heel anders voor doen dan je daadwerkelijk bent.

Ik heb al mee gemaakt dat jongens foto's van andere jongens gebruiken, zich op het profiel jonger voor doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Ik kan nauwelijks liegen tegen mensen. Waarom zou ik mij eigen anders voor doen dan ik zelf ben. Zo'n profiel is de eerste indruk van wie jij bent.

 

Ik ben eerlijk en er staat niet mijn profiel dat ik een lichamelijke aandoening heb en afhankelijk ben van een rolstoel maar zodra ik ingesprek raak met een jongen dan vertel ik het die jongen allicht en dat is vaak al wel vrij snel. In het begin zijn ze wel van ohw dat maakt mij niks uit, maar dan na enkele keren chatten blijkt dat ik hulp krijg dan krabbelen ze heel geleidelijk aan weer terug.

Jaren terug kon ik mij daar kwaad en pissig over maken maar dat is inmiddels afgelopen. Waarom zou ik mijn energie steken in een jongen die mijn niet accepteert en respecteert zoals ik ben. Dat is zonde van mijn energie en kan die energie beter gebruiken om verder te kijken. Je kan diegene niet veranderen en dat ie doet wat jij wilt en dat geldt ook voor mij. Ik heb naar eigen zeggen best pittig karakter maar ja om een goede indruk te geven laat je dat niet direct merken. maar daarom is het belangrijk om veel te kletsen via chatten,app-en en eventueel bellen en dan leuke dingen ondernemen.

 

Ik ben een dame die vlotte babbel heeft, verder ben ik erg open,eerlijk en enorm zelfredzaam persoon ondanks mijn lichamelijke aandoening.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties, Mijn beperking | Commentaren (0)

28 oktober 2012

ben er weer


het is even geleden nadat ik de laatste keer heb gepost hier op mijn blog. Ja lieve mensen het gaat redelijk goed met mij. Ik heb de laatste rolstoel passing (voor de nieuwe rolstoel) inmiddels achter de rug. De rug orthese (dit is een afdruk van mijn rug) is gemaakt. Allicht moest ik wederom vroeg op maar ja als je iets wilt dan heb je het er zeker voor over. Als alles mee zit dan zit eind dit jaar in mijin nieuwe rolstoel Permobil C500 lowrider (lowrider houd in dat ik lager zit en stabieler rij).Tsja verder is mijn oude rolstoel aan zijn einde. Hij is op banden worden glad en alles kraakt en soms vallen er zomaar boutjes of schroeven uit. Maar ja hij moet het nog even volhouden en dan mag ie met pensioen...

Vorige week mijn slaapkamer op zijn kop gehad en de bedden tegen de andere muur aan gezet en het lijkt dat de slaapkamer veel groter of ruimer is. De transfer(de handeling) met de tillift gaat makkelijker. De ADL-Hulp heeft meer ruimte om de rolstoel weg te rijden. Daarnaast is de woonkamer ook al beetje verandert want er is een kast van uit de woonkamer naar de slaapkamer gegaan en in de woonkamer staat nu een open kast. Dit geeft wederom in de woonkamer een ruimer gevoel. Maar de verandering in de woonkamer is nog niet klaar. Maar hoe dan ook het begin is gemaakt. Ik ben er apentrots op hoe het nu staat.

 

In de liefde gaat het zijn gangetje. Ik heb wel leuke contacten met jongens gehad,waarvan er nu nog één jongeman van over is. Het contact verloopt aardig goed,maar ja ik ga niet op de zaken vooruit. De tijd zal het uitwijzen wat er gaat gebeuren.

Met de hond en de kat gaat het ook goed. De hond is wel erg knuffelig en aanhankelijk dat is opzicht erg lief... De kat is nog steeds lekker eigenwijs en blijft klein bitchy...

06 oktober 2012

LOVE...

488369_10151146358424799_973121765_n.jpg

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (1)

01 september 2012

Dag horoscoop Tweelingen


Wanneer je ergens wat meer je best voor doet dan anders, wordt dat meteen opgepikt door de mensen om je heen. Dat is een goede zaak, want je wilt er graag iets mee bereiken. Op je werk ben je overmoedig. Je idee dat er niets mis kan gaan, klopt niet. Je lijkt niet in actie te kunnen komen. Daar ben je te moe voor. Dat komt omdat je gedachten geen seconde stilstaan en dat vreet energie. Je wilt van alles, maar je gevoel staat je in de weg. Spreek dit uit

 

De laatste zin klopt sowieso wel. Wil van alles maar mijn gevoel of lichaam staan dan in de weg. En mijn gedachten staan de laatste zeker niet stil en dat zeker een hoop energie... En als ik iets graag wil dan kan ik mijn best er zeker voor doen om het doel te bereiken...

17 april 2012

Reacties op reacties...

Misschien verwachtte ik wel iets, maar dat is niet echt vreemd.Vele van mijn leeftijdgenoten die dit al hebben.

 

Maar hoe dan ook dit keer had ik ECHT niks verwacht en nergens op gehoopt. Behalve dan een gezellige en leuke dag. Ik zag het eerlijk te zijn eerst niet eens zitten i.v.m. de afstand van waar diegene woont en ik woon. Diegene was de gene die het contact legte... 

 

Ik was verbaast en al niet te min overdonderd dat diegene mij geheel onverwachts volop mijn mond kuste. Diegene was zelf ook erg onder indruk wat ie had gedaan. Deze dag kreeg al gauw een gevolg. Maar diegene begon zich terug trekken en het kwam er op neer dat ie weg liep voor het onbekende. Als je de uitdaging niet aandurft of aangaat dan blijft het toch onbekend...? We hadden toen samen besloten om goede vrienden te blijven. Helaas is dit zo verlopen als IK had gedacht, en dat is zeker balen en erg jammer...

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (6)

31 maart 2012

uit mijn oog punt

Net zoals vele leeftijdsgenoten momenteel een relatie hebben, samen gaan wonen, trouwen en allicht al kinderen hebben. Zou ik ook graag het gevoel van het derde wiel aan de wagen kwijt willen. Dat ik een leuke jongen tref die mij neemt zoals ik ben.

 

Maar dat is het hem nou juist. Van uit mijn oog punt klinkt raar maar ik ben ook maar persoon allicht wel met de nodige aanpassingen maar een ieder heeft zijn "beruchte rugzakje". Ik heb uiteraard ook zo´n rugzak.. Maar ja dat is grote deels zichtbaar omdat ik rolstoel gebonden ben. Ik kan hier toch ook niks aan doen? of wel soms? Ik ben positief ingesteld persoon, maar mensen nemen nauwelijks de moeite om je echt te leren kennen en naar korte tijd haken ze af.

Uit hun oog punt snap ik het ook wel. Het is niet zomaar iets. Ze komen vaak voor het eerst in contact meet iemand in een rolstoel en diegene heeft dan ook nog spierziekte... Verder hebben ze vaak medelijden en vinden het zielig. Ze willen alles voor je doen en nemen veel uit je handen. Maar sommige zijn dan bang dat ze de hulp die ik nodig heb bij terecht komt. Eigenlijk anders gezegd zijn ze bang voor het ONBEKENDE en durven het niet aan.

 

Maar als je bang bent voor het onbekende... Als je bang bent voor het onbekende en ervoor weg loopt dan blijft het toch onbekend en zal het nooit bekend voor diegene worden.

 

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties, Mijn beperking | Commentaren (2)

06 oktober 2011

keuze gemaakt, ik ga verder

Die ohw zo leuke en aantrekkelijke jongen heeft zijn keuze gemaakt,hij heeft voor zijn huidige vriendin gekozen. Hij heeft mij nu enkele keren aangesproken via msn en heb wel met hem gesproken. Enkele in mijn omgeving snappen dat niet. Hij heeft inderdaad een bepaalde indruk op mij gemaakt waardoor ik niet zomaar alles kan blokkeren en verwijderen. Hun zouden het wel hebben gedaan maar ik ben hun niet en de meeste kennen de achtergrond niet. 

We kennen elkaar inmiddels al zo'n vier jaar en altijd goed contact gehad. Geef toe ik heb hem nog niet mogen ontmoeten. Het lijkt een soort van vriendschap wat er in die loop der jaren is gekomen.

Ik ga nu verder met mijn eigen leven. Ik wacht op niemand en laat helemaal NIET een man mijn leven beheersen. Terwijl mijn omgeving er duidelijk anders overdenkt, en ik hun goede bedoelingen wel waardeer.Ondanks dat ik er niet mee eens ben voelt het voor mij wel goed hoe het momenteel gaat.

 

Ergens op deze aardbol is wel iemand die mij letterlijk ziet zitten en niet alleen de rolstoel ziet.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (1)

15 augustus 2011

NEXT: Het lijkt soms wel of wat je wilt niet kan bereiken...

tekst252.jpgZoals ik al in het vorige post bericht schreef lijkt het nu inderdaad op dat hopeloze situatie en dat ik maar beter niet kan gaan zitten wachten en dat wil ik dan ook niet. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Wil nu sterk zijn en volhouden en geef die oo zo leuke de ruimte maar ik ben het echt spuugzat...

 

Ik kan er niet te veel over zeggen maar kort gezegd en mijn conclusie is ik blijf voorlopig vrijgezel en wie weet zal er ooit een gek zijn die een relatie wilt.

 

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (0)

12 augustus 2011

Het lijkt soms wel of wat je wilt niet kan bereiken...

Heb vandaag echt zo'n dag van bah waarom kan ik niet bereiken wat ik wil... Zoals jullie hebben gezien maak en laat ik tegenwoordig mijn creativiteit zijn vrije loop. Ik maak van alles en vind ik het erg leuk dat er mensen zijn die mijn werk waarderen en mijn creativiteit kopen voor paar euro's. Dit is ook dan niet het probleem dat ik voel of heb.

 

Het is nog al ingewikkeld en het is ook apart zeg maar. Ik ga NIET in details treden. een jongen erg aantrekkelijk en meer dan leuk vinden terwijl die jongen al een relatie heeft, dat is op zijn zachts gezegd klote. Verlangen naar die ooo zo leuke jongen lijkt eeuwen te duren en het lijkt hopeloos (volgens mij). Ik probeer hoe dan ook mijn leven wel te blijven leiden maar hij blijft in mijn gedachten rondspoken... Het rare is dat hij mij ook erg leuk vind en dat ie mij aantrekkelijk en sterke vrouw vindt. Pfff........ Het is echt frustrerend en is gewoon moeilijk. Het liefst wil ik zo min mogelijk aandacht geven en dan laten merken dat ik ook zonder hem kan. Maar zoals ik net schreef hij spookt rond in mijn hoofd.Dat vooroorzaakt wel eens enorme koppijn zoals vandaag.

Jongens zijn van oorsprong jagers en als de prooi te makkelijk te vangen is de lol er gauw af en dat is ook zo. Als een jongen moeite moet dan trek je ze juist wel naar je toe. Ik denk dat ik inderdaad wat afstand neem en niet gelijk reageer als hij smst of niet telkens op neemt als hij belt... een beetje onzeker maken, er moet wel iets te ontdekken blijven, toch?? Het lijkt simpel maar ik hoop dat ik het vol hou en werkelijkheid wordt.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (2)

04 augustus 2011

Laat het los

tekst076.gif

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (1)

29 juni 2010

vervolg deel 2:

Ik heb nog eens goed nagedachten over sommige reacties die ik bij de eerste blogbericht kreeg van "behoorlijk van slag"... Moet bekenen dat ik te hard ben geweest voor mij eigen. Ik heb mij eigen laten beïnvloeden door mensen in mijn omgeving.

Het was trouwens of het wel super dag moest worden, gister. want ik heb sinds gister weer met me beste vriendin gesproken naar enkele maanden niet gesproken te hebben door omstandigheden. We hebben het er samen over gehad, over de situatie. En ze zei dat ik als het goed voelt moet je er voor gaan. Laat die andere maar kletsen.

Ik heb hier gister avond en vannacht over nagedacht (kon niet slapen door de warmte) en ze heeft gelijk. Het contact is stilletjes aan weer begonnen met die des betreffende persoon. Gelukkig!!!

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (2)

28 juni 2010

vervolg: Behoorlijk van slag

Als je meerdere malen met die persoon afspreekt en vervolgens elkaar niet ontmoet. Dan gaan er wel vraagtekens komen. Als die persoon om ongeveer 12u van huis gaat en om 23u in de avond nog niet bij je is.... Een half uur van te voren af zeggen per sms... en zegt dat om 20.30u er zou zijn en om 22u nog niet is... Dan gaan er wel belletjes rinkelen, althans bij mij... Ik had zelfs al aangeboden om die kant op te komen maar dat wilde die persoon niet...

Het contact was erg intensief van beide kanten. Je moet toch ergens je grens trekken? Kon het ook niet trekken die grens maar misschien had het zo nog lang doorgegaan. Ik laat niet met mij sollen... Die persoon wist het.

Het is zeker wel moeilijk want het voelt wederom als ik een goede vriend kwijt ben, maar wat had ik dan moeten doen?? Ik ben hard voor mijzelf maar ik wil duidelijkheid en geen rommel maar wat aan. Ik had mijn weekend ook liever gezien maar ja...

Het is niet anders. Ik heb deze keuze gemaakt en ben enigszins trots op mijn eigen dat ik die grens heb getrokken... Ik ben geen JOJO die je op en neer laat gaan!!

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (0)

26 juni 2010

behoorlijk van slag...

Diegene die mij voetbal zou komen kijken afgelope donderdag is niet gekomen (kon het niet vinden)... Wel balen want door heb ik zo goed als de wedstrijd gemist... En heb ik druk gemaakt om later dan 23u na bed geholpen te worden. Eén ding heb zeker geleerd spreek niks af als er voetbal op is want de kans dat je de wedstrijd mist is groot.

Die persoon die zal komen daar sms,bel en mailde ik dagelijks mee. Maar door meerdere keren een poging elkaar te ontmoeten wat telkens uit liep op fiasco (= geen ontmoeting). Afgelopen zondag op mijn eigen vverjaardag had ik hele harde en duidelijk grens aangeven dat die persoon in kwestie tot afgelope donderdag de tijd had om te komen. Maar wat er precies gebeurt is onduidelijk, kort samen gevat hebben we elkaar niet ontmoet. Het contact is inmiddels verbroken met die persoon. want na 5x een poging om elkaar te zien elkaar dan nog niet hebben gezien. Is de wanhoop nader bij.

Alles is gewist wat mailde, smste etc... maar het doet ondanks alles best wel pijn. Het contact was dagelijks erg intensief en dat valt nu weg. Ik ben wel trots op mijzelf dat ik die grens heb getrokken...

De wonden moeten eventjes de tijd hebben om te genezen...

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (3)

30 oktober 2008

Afwachten wanneer de baby komt...

Met Hanneke (mijn zus) gaat het naar omstandigheden goed. Ze ligt nog wel in het ziekenhuis en daar blijft ze tot naar de bevalling. Begin van de week leek het er even op dat de baby geboren ging worden maar 's avonds laat kwam het bericht dat de baby nog geen aanstalte maakte om eruit te komen. Ik zei al de baby heeft vast gehoord dat de temperatuur tegen het vriespunt zit...Lachen Maar ze mag elke dag enkele keren naar beneden. Ze mag nu ook wel wat heen en weer lopen. Dit was eerst niet zo want mocht ze alleen uit bed voor wc en douche. Verder is het afwachten wanneer de baby komt...

Voor sommige mensen, ik heb de hond niet meegenomen toen ik op bezoek ging bij mijn zus. Verder het is wel irritant als je in het ziekenhuis ligt en je voelt je niet ziek!!! Dan is binnen zitten minder plezierig.

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (0)

15 juni 2008

Niet gegund....

Soms lijkt het er op dat het niet gegund is om een partner aan je zijde te hebben als invalide persoon zijnde. Vele jongens die ik heb leren kennen en daadwerkelijk ontmoet heb zagen een relatie uiteindelijk niet zitten. Wat dan achteraf bleek dat ze bang zijn dat alle daags hulp die ik nodig heb op hun schouders komt te liggen. Maar dat is sowieso iets wat ik juist niet wil. Tegenwoordig kun je als invalide zijn de hulp krijgen via PGB en dat juist de partner ontzien wordt.

Vele jongens die ik heb leren kennen wilde maar één ding en ze kunnen goed kletsen en hebben vele mooie woorden waar je na enige tijd toch weer in trapt. Omdat jezelf zoiets hebt dat je die liefde graag wil ontvangen en achteraf denk je “tut” die je er bent ben ik er weer in getrapt. Dan zeg je al gauw “ben er voorlopig klaar mee” tot dat je volgende leuk contact weer begint te ontstaan. Je probeert je grenzen aan te geven maar sommige jongens lukt het zelfs om je dan alsnog over te halen. Het vertrouwen wordt na elke gekwetste moment minder en minder. Ik probeer voor mij zelf nu strak op mijn strepen te gaan staan en staat het de ander niet aan dan heeft ie pech…

Meiden kom voor jezelf op en trek je grenzen…

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (3)

24 februari 2008

Vervolg van bericht gister

Nou Dave heeft zijn persoonlijke spullen niet opgehaald. Ik heb gister avond hem opgebeld mobiel nam hij niet op heb toen op huisnummer gebeld kreeg te horen dat hij het hele weekend niet is en dat hij thuis had gezegd dat ik het zal opsturen das dus niet waar want hij zou komen halen en mee rijden met een collega die ook naar Lelystad zou voor het een en ander. Als alles mee zit belt Dave mij vanavond op en wil ik voorstel doen zodat ik mijn spullen hoe dan ook terug krijg. De manier waarop het allemaal gaat, vind ik vreselijk. Dacht eerst bekijk het ff lekker, maar na enkele dagen ga je goed nadenken en wil alles goed afsluiten en eerlijk oversteken qua spullen. Maar ja hoop dat nu zo gauw mogelijk achter de rug is en dat ik het hoofdstuk kan afsluiten.

zondag03

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (1)

14 februari 2008

Prettige Valentijn

80

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (0)

13 februari 2008

De dag van de "LIEFDE" staat weer voor de deur

cupidoschietHet is bijna weer zo ver de dag van de "liefde" staat weer voor de deur. Dit geldt helaas niet voor iedereen... Voor sommige is het een dag dat vele herinneringen weer omhoog komen, voor andere is het weer hun dag van hun leven...

hartenlijn

21a603c0Dit jaar gaat het voor mij ook niet op. Ik stuur niemand een kaartje of wat dan ook... Tsja of ik wat ga ontvangen dat is afwachten... maar je weet maar nooit. Het is na mijn weten dat geheime minnaar de desbetreffende persoon kan verrassen... Ik ben zoals jullie enige weken geleden konden weer single, het was in het begin echt heftig en zwaar,maar er wordt mij steeds meer duidelijk en ik ben nu enigzins wel blij dat achter de rug...

hartenlijn

348603c0Ik ben een deel van dag morgen op pad. Morgen moet ik voor long functie controle naar het UMC te Utrecht. Het airstacken (= lucht stapelen in mijn longen) gaat eigenlijk heel goed. Ik doe het airstacken nu echt 2x per dag en het werkt en ik krijg mijn slijm makkelijker opgehoest. Ik heb er zeker wel baat bij en zal het dan ook zeker niet verslonsen. Boomer wordt zo opgehaald door Erik en dan laten we zijn nieuwe hond (een jonge herder van anderhalf jr oud) kennis laten maken met Boomer. Ben erg benieuwd en mocht het niet klikken dan brengt Erik de hond naar mijn ouders.

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (1)

23 december 2007

Even bij werken

Afgelopen vrijdag hebben we een kerstborrel van de woon instelling gehad. Het was wel gezellig alleen de op de komst van de medewerkers viel een beetje tegen. Maar ja daarom was het wel gezellig. We kregen hapjes en een drankje en aansluiten kregen we soep met stokbrood en de stokbrood was al belegd (het leken wel mini pizza's maar vele zaten al vol van de hapjes die we kregen.

Intussen was Dave als verrassing eerder gekomen vrijdag avond dan die gezegd had... Dat vond ik super lief!! Dave blijft tot naar de feestdagen en moet zeggen het is best gezellig iemand die bij je is... Gister zijn we spontaan naar mijn ouders geweest ook om het feit dat Boomer daar is (ivm het knallen van vuurwerk)en Dave (en ik ook) Boomer miste.

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (6)

18 december 2007

 

Bedankt voor jullie positieve reacties op het voorgaande bericht. Moet wel bekenen dat het voor mij ook onverwachts op mij pad kwam en vlugger ging dan we verwacht hadden. Hij is wel de gene die het initiatief heeft genomen om op mijn profiel een heel lief berichtje achter te laten. Vervolgens ben ik een aantal keren op zijn profiel wezen kijken en enkele berichtjes achter gelaten van "fijne dag vandaag of fijne avond toegewenst", alles werd daarna steeds persoonlijker. Toen was het moment daar van de werkelijkheid, die bewuste klik was er al gauw. Mijn vriend heet Dave en is echt een lieve jongen, die weet zijn woord wel te staan...

vlinder lijn
Omtrent mijn nieuwe rolstoel. Het gaat nog enige tijd langer duren. Wanneer die opzicht gaat komen heb geen idee. Maar ik ga nergens meer van uit, want verheug je eigen ergens op wat niet gaat komen. Dus het is nog even afwachten wanneer die nu komt. Caremate hoopt voor de feestdagen...

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (2)

17 december 2007

Love is in the air....

Ik heb echt een gezellig weekend gehad. Ik zal het jullie maar gewoon zeggen, ik heb sinds kort een nieuwe vriend... Het is een hele lieve jongen hij is van mijn leeftijd en maakt hem niet uit dat ik in een rolstoel zit. Afgelopen weekend is hij geweest. Het was echt gezellig weekend. We zijn gister middag met de taxi naar de Orchideeën Hoeve gegaan daar staan mijn zus en ouders op de kerstmarkt. Ik ga zo weer die kant op om te helpen... Ga nu even mijn spulletjes bij ekaar zoeken wat ik nog mee zal nemen.

Boomer is inmiddels uitlogeren bij mijn ouders. Hier knalt het al aardig van de vuurwerk en aangezien dat boomer bang is voor vuurwerk heb ik gevraagd of nu al bij mij ouders kan blijven slapen. Dus het is wel erg stil in huis...

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (4)

26 november 2007

Begint te wennen...

love6

Met mij gaat het goed…Het gaat langzaam aan beter met mijn energie, het gaat rustig aan weer de goede kant op. Begin langzaam te wennen aan het vrijgezelle leventje. Sommige momenten blijven lastig maar ja…. Dan geef ik Boomer maar een extra dikke knuffel. Ik heb/had al op verschillende sites een profiel staan en krijg zo nu en dan leuke & spontane reacties. Tsja… het komt allemaal wel goed. Zie wel wat er weer op mijn pad komt, ga niks meer over haasten. Wat gebeurt, gebeurt er...


 

Gepost door BIANCA in De liefde | Commentaren (1)