27 oktober 2013

time out


Hallo allemaal,

zoals jullie merken blog ik de laatste maanden niet zoveel meer. Er gebeurt een hoop en dit wel zo positief als negatief.

Zal beginnen met het positieve gedeelte. Ik ben nu lichtelijk blij dat mijn permobil (mijn elektrische rolstoel) weer aardig goed doet en het vertrouwen begint weer terug te komen in de rolstoel. Hij viel de gehele zomer geregeld uit en dat terwijl je voluit reedt was het ineens plop net of iemand in 1 x uitzetten alleen dat de rolstoel zelf i.p.v. iemand anders. Dit nu verholpen door een Monteur van de fabrikant permobil zelf.

Het fietsen op de aangepaste home trainer gaat nog steeds lekker. afgelopen week in iets meer dan 29 minuten een afstand gefietst van 5,87km...

Verder ben ik weer enorm gelukkig en kan ik zeggen dat er liefde in de lucht is (bloos).

En sinds een halve week drink ik per dag 1,5ltr water/thee, dit lijkt normaal maar voor mij is dit erg veel en moet ook mijn best doen om dit vol te houden. maar tot nu toe gaat het mij aardig goed af. Met thee redt ik het aardig.

Maar het negatieve gedeelte is dat mijn lichamelijke conditie langzaam verslechtert. Ik krijg mijn armen steeds minder goed omhoog. mijn jas aantrekken kost steeds meer energie om hem achter mij langs te krijgen.  haren borstelen lukt met moeite. mijn heup protesteert nog wel eens.

En nu ik dus meer water/thee drink moet je automatisch ook vaker naar het toilet wat voor mij ook energie opslokt. maar ja het is ook even wennen. ben ook net begonnen met dit gebeuren om meer water te drinken, moet het wel even de tijd geven.

26 juli 2013

...is niet genoeg

941931_403807706399188_628738040_n.jpg

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (2)

24 juli 2013

rot voelt

947059_405768329536459_1497059597_n.jpg

Gepost door BIANCA in bewust, close up, Emoties | Commentaren (0)

03 juli 2013

16 jaar geleden

Vandaag is het 16 jaar geleden dat ik ben geopereerd aan mijn vergroeide ruggewervel (ook wel scoliose genoemd = S bocht), ik heb sindsdien 2 pinnen langs mijn ruggewervel.

De tijd vliegt voorbij als ik terug denk aan wat er allemaal gebeurt is in 16 jaar. Het is een hele waslijst aan gebeurtenissen. hier klein sellectie van de gebeurtenissen: paar keer verhuist, overlijden van mijn grote (jeugd) liefde en andere vrienden, narigheid, veel gezelligheid, hockeytoernooi in Duitsland, relaties, hulphond opleiding gedaan helaas niet niet voltooid maar wel lieve maatje aan overgehouden, etc...

 

Maar nu woon ik op mooie plekkie en wil er zeker niet weg. Ik kan lekker wandelen met de hond en genieten van de omgeving en dus de natuur. Alles lekker dichtbij qua winkels, kroegjes...

 

25 juni 2013

Vermoeid


Ik wil jullie alle bedanken voor de felicitaties voor mijn 30e verjaardag vorige eek donderdag 20 juni!!!

 

Inmddels is de vermoeidheid lekker toegeslagen en ik hou mij erg groot maar van binnen knaagt er een hoop. Zoals die ID fraude waar ik sinds 2011 in beland ben, deze zaak is helaas nog steeds afgerond en loopt de zaak nog steeds. Ik heb er niet veel beruchtheid aan gegeven maar ik vorige week mijn relatie beëindigd na 4 maanden. Tsja dat is dan de eerste dagen even raar gevoel maar het gaat nu wel redelijk. Verder had ik een hoop mensen uitgenodigd voor mijn verjaardag maar 1/3 had afgezegd, nog 1/3 kwam wel op visite en de laatste 1/3 heb ik niet echt iets van gehoord... dus kortom viel het wel tegen qua visite maar hoe dan ook het was wel gezellig.

Deze week een drukke week voor de boeg. 7 a 8 afspraken en ik heb net 2 afspraken achter de rug. Dus ik hou mij tussen de afspraken wel rustig.

17 juni 2013

geleerd

 

8949_119974718194417_1452321307_n.jpg

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (0)

15 juni 2013

up date van 2 weken


Er is een hoop gebeurt de afgelopen tijd. Ik heb zware weken gehad en uiteraard ook moment van veel gezelligheid.

Maar eerst de zware periode.

Ik hoorde via via dat oud bewoonster van de woonlocatie destijds (in mei '13) is overleden en diegene kende die mevrouw aardig goed. Daarnaast hoorde ik dat een een moeder jong wa overleden en vlak daarna las ik op facebook dat oud schoolgenoot is overleden en nog niet eens 30jr was. Dit alles binnen 10 dagen en dat viel en valt nog wel steeds zwaar.

Naar enkele dagen ging het wel weer redelijk. Je wordt op zulke momenten weer even met de neus op de feiten gedrukt, dat is pijnlijk. Het beste kan iedereen je dan maar even maar met rust laten, maar helaas krijg je dan net die bezorgde mensen mat gevolg dat je dus chagrijnig wordt.

Afgelopen week eveneens een pittige week achter de rug. Maandag 10 juni om 7.30u mijn bed uit omdat ik om 10.30u in het ziekenhuis moest voor een gesprek met revalidatiearts... het gesprek verliep vlotjes en stond even later (15 minuten) weer buiten. Daarna nog ff door de stad geraced en wat dingen gescoord, maar niks bijzonders.

Dinsdag lekker rustig daggie.

Woesndag 12 juni wederom druk dagje, huishouden werd gedaan en ik moest wederom naar het ziekenhuis dit maal voor longcontrole. goed nieuws ik ben wederom goedgekeurd, alleen de beademingsmasker is wat bijgesteld en bevalt inmddels prima (masker is iets losser gezet). Maar verder waren de bloedwaardes goed en ik voel fit en energie-rijk. ik kom tijd te kort, hahaha.... grapje valt wel mee. maar kan wel meer doen overdag.

donderdag nog weer gefietst zo'n 5,5km in zo'n 27 minuten en daarna stortte ik in qua energie, maar veel tijd had ik niet om bij te komen want ik kreeg vlak daarna visite/logé. Met gevolg dat ik vrijdags (14juni) helemaal in elkaar stortte en dat ik in de avond migraine heb gekregen. En ik lag om 22u al in bed diep onder de dekens. Maar de logé werd ook ziek... kortom het was helse week en ik voel mij eigen aardig beter, de logé is nog ziek naar huis gegaan.

Na deze blog bericht ga ik lekker even uitwaaien met de hond en dan lekker mijn bedje op zoeken... heerlijk idee... Aankomende dagen lekker genieten van het zonnetje (als die schijnt tenminste) en volgend weekend weer party time heel weekend lang....

27 mei 2013

het lijkt wel de normaalste zaak van de wereld...


Het lijkt wel of het de normaalste zaak van de wereld is, we horen niks anders dan dat mensen worden vermist en helaas dood terug worden gevonden. Zelfs kinderen die dood worden gevonden,dit doet uiteraard veel pijn bij vele mensen.Uiteraard is het verschrikkelijk en enorm triest voor alle nabestaande. 

De geruchten over wat er nou allemaal speelt of heeft gespeeld dat is altijd raadsel en dit houdt de media enorm en soms extreem bezig.Maar het lijkt wel of het steeds vaker gebeurt en de media er van smult... Dit is mijn beleving en benieuwd naar jullie beleving?

Gepost door BIANCA in Actueliteit, Emoties | Commentaren (3)

01 april 2013

Paasweekend

Hopelijk hebben jullie net zoals ik een super gezellig paasweekend gehad.... Heerlijk gegourmet op de 1e paasdag en op de 2e paasdag gebrunched... Voorafgaand leuke en gezellige dag met mijn ouders.

 

132-300x225.jpg

 

 

 

Aankomende week weer een lekker weekje voor de boeg. Maar wil eerst nog ff reageren op een reactie op het laatste blog bericht. Ik heb tot op heden gelukkig mijn oude rolstoel behouden en daar redt ik mij eigen tot op heden mee. Dus ik kan gelukkig zelf mijn hond uitlaten en hoef ik geen andere daar voor te regelen, gelukkig maar. Maar heb hierover ook goed nieuws morgen dinsdag 2 april komt de nieuwe rolstoel weer terug en ga ik nog wel het ene andere uitproberen. Wat ik moet uitproberen dat zie en weet ik pas op het moment zelf als die dus terug is.

 471722_283411315066929_831981255_o.jpg

Verder gaat iets wat je dacht dat goed en rustig aan verloopt toch eigenlijk ook weer iets te snel te gaan. Gelukkig ben ik een eerlijk en open persoon en zeg het dan ook wat er in mij eigen omgaat. Het kan confronterend zijn maar ik ga er niet om heen draaien...

 

En hebben jullie nog wel leuke 1 april grappen uitgehaald...? Ik hoor het graag de 1 april grappen....

15 maart 2013

Het is weer zover....


ach het is weer zover, de rolstoel leverancier zou met spoed een afspraak maken om de nieuwe rolstoel op te halen om als nog de zitting naar achteren te plaatsen. Dit komt omdat de monteur dit niet alleen en niet de materialen had. (dit wist ik al van te voren, maar ja het mag wat kosten tegenwoordig) 

 

Maar zo als altijd moet je er weer zelf achter aan bellen... om die afspraak te maken. Wat is nog SPOED tegenwoordig??? toch geen anderhalve dag (ruim) nodig om die rolstoel in te plannen voor de werkplaats...

10 maart 2013

Weer terug

Ja heb zoals jullie hebben gemerkt een blogpauze gehad en genomen... Er is onder tussen een hoop gebeurt. Ik rij inmiddels wel rond in mijn nieuwe rolstoel. Maar helaas is die nog niet orde. Er moest een nieuw zitkussen bestelt worden en de levertijd is zo'n 4 weken (maar hou rekening met 6 weken). De gehele zitting zit te ver naar voren geplaatst op het onderstel waardoor die voor kantel of kiept als ik afrem of stoep-afritje af rij. Als alles mee zit (waar ik helaas weinig vertrouwen in heb) wordt het laatste genoemde probleem aanstaande woensdag verholpen. (vinger gekruist, of het gaat lukken met 1 monteur). Ga van het ergste uit en dat is dat rolstoel mee moet naar de werkplaats. hoe dan ook is het afwachten. De rugleuning wordt ook weer aangepast aangezien ik wat kilootjes kwijt ben en de rugleuning niet goed aansluit.

 

Verder de kou slaat weer enorm toe op mijn spieren. Ik fiets af en toe weer op de home trainer en haal ik de 3km in 3x 5minuten fietsen. Ben nog aan het stoeien met verkoudheid.

Tsja en sinds kort lijkt het wel of ik oude klasgenoten of oude mede scholieren reunië hou. Ik krijg langzaam aan steeds met meer bekende vanaf schooltijd wederom contacten... Het ene contact is gewoon en de andere meer intenser... Maar met eentje is het contact enorm intens (helaas ga ik er verder niet op in...)

 

Hoe dan ook ik geniet met volle teugen en ondanks de negatieve gebeurtenissen of gedoe met mijn nieuwe rolstoel voel ik mijn eigen super goed en zie ik zoals vaak wel enorm positief.

21 februari 2013

up date

De dagen vliegen voorbij...

De afgelopen 10 dagen zijn er vervelende en hele positieve dingen gebeurt. Ik rij intussen al wel in mijn nieuwe kermit rolstoel rond. Ze hebben vanmorgen, wat wel een komisch gezicht was 2 mannen aan mijn rolstoel zien sleutelen, Ze zijn bijna 3u bezig geweest... Hij is 5 cm smaller gezet. Oude zitkussen is opgevuld... Vond het wel wat hebben eigenlijk toe kijken en mee denken over oplossingen. Lichamelijk vergt wel wat maar ja heb straks lang weekend. De rolstoel is nog niet helemaal klaar er moeten alsnog dingen aangepast of bijgesteld worden.  

nare dingen: Onder andere een date die had afgezegd en vervolgens niks meer van zich laat horen. Dat is (....) streek.Maar ja wat doe je er tegen... Verder nog niet helemaal opgeknapt van de keel ontsteking. Ben wel naar de huisarts geweest maar werd simpel weg met een neusspray naar huis gestuurd... maar is het aanstaande maandag niet over ga wederom naar de huisarts.Ik eet vitamine, kom geregeld op een dag buiten. Het enige wat ontbreekt is genoeg slaap rust... dat neem ik dit weekend hihihihi...

maar goed ik heb wel weer iemand anders terug gevonden van vroeger. Vroeger klinkt of ik heel oud ben (nou ja wordt wel 30 he,hahaha) maar ja.... het contact verloopt erg goed en we gaan elkaar snel zien en iets samen drinken. het voelt zo vertrouwt en kijk er enorm naar uit om die jongeman inmiddels weer te zien.

Ik heb verder bedacht om mijn 30e verjaardag (dat duurt nog wel eventjes gelukkig) groots te vieren... ik moet nog wel een hoop dingen regelen. Dat gaat wel goed komen...

23 januari 2013

voorlopige plannen voor 2013

 

Wat ik nog wil ondernemen en doen de komende tijd is het volgende:

 

  • In afwachting van nieuwe elektrische rolstoel

  • praktische thuisstudie; fotografie of iets anders creatiefs

  • Genieten en met mijn vrienden meer afspreken

  • huisje veranderen en nog meer naar mijn zin maken.

  • Festivals bezoeken

  • etc....

 

Kortom ik wil lekker genieten en we zien wel wat er verder nog op mijn pad komt... Familie en vele vrienden/vriendinnen, kennissen, zijn altijd welkom... Jaren lange vriendschappen geven en voelen vertrouwt. Nieuwe contacten is altijd aftasten van wat je aan elkaar hebt. Ik verwacht alleen dat de contacten wel van 2 kanten komt en niet van één kant!!!

Omtrent de liefde, tsja dat is iets wat je niet kan beïnvloeden en laat ik het zover gewoon op mijn afkomen. Dit is soms wel frustrerend maar ja single zijn heeft ook zeker zijn voordelen hoor!

22 januari 2013

Tijd voor een feestje!!! Deze blog bestaat alweer 6jr.

Zo mijn blog bestaat vandaag alweer 6jr. De jaren zijn voorbij gevlogen, al zeg ik het zelf... Ik wil al die ruim 300.000 blog bezoekers nogmaals enorm bedanken.  Even speciaal wil ik bedanken Magda, Danique, P-ter, Ourlipsaresealed, kelly de kooijer, teamblue, Willy.... Dit zijn mijn trouwe blog bezoekers... (allicht ben ik een aantal vaste bezoekers vergeten te noemen,sorry maar jij/jullie ook bedankt). En laat gerust jou reactie achter bij de blog berichten... dat zou ik erg leuk en plezierig vinden. In die jaren is er hele hoop gebeurt en vooral verandert.

 

Ik begon de blog op mijn 23e.... Ik postte over de liefde, hobby's, mijn huisdieren, dagelijkse gang van zaken.

Inmiddels ben ik al weer 29 jaar en woon ik elders maar dan geheel zelfstandig, kan ik hulp oproepen wanneer en hoe laat ik het zelf wil. Dit sinds december 2010!!! Heb geen “vaste tijden” meer... Ik woon hier nu met heel veel plezier met mijn border collie en kat. Woon vlakbij de dijk en ga er dan ook lekker op uit samen met mijn border collie.

 

Ik heb in juli 2011 een prachtige tattoo laten zetten. Waar ik allicht wel engelen geduld voor moest op brengen want ik moest 7u stil zitten. Tsja zult denken ja je zit al in een rolstoel maar dat wil dus niet zeggen dat ik stil kan zitten. Er gaan er zeker in de toekomst meer komen, het is zeker verslavend,hahaha...

 

Ik moet altijd wat te doen hebben. Mijn hobby's zijn uitgebreid met maken van sieraden en stoffen mobiele hoesjes. Helaas verloopt de verkoop niet zoals gedacht. Maar heb intussen ook hele oude hobby opgepakt en dat is punniken. Dit project was ik 12jr geleden al mee begonnen en het einde begint nu echt langzaam in zicht te komen!

Sinds juni 2012 ben ik distributeur van een bedrijf FM Group Benelux... (als je wilt weten wat dit is google het gerust...)

 

09 januari 2013

De strijd tegen

Strijd tegen... (deel 1)

Als persoon heb je altijd wel iets waar je voor moeten strijden. Strijden tegen is vaak negatief voor iets wat niet gaat zoals het zou moeten gaan.

Naar eigen zeggen en ben ik eigenlijk wel van overtuigd als je leeft met een lichamelijke aandoening zoals ik en je bent dagelijks afhankelijk van een elektrische rolstoel. Je hebt dan net iets meer te maken met instanties zoals; rolstoelleveranciers/service (als de voorziening kapot gaat), uitkering of toch nog goed om nog iets te kunnen doen qua werkzaamheden, vooroordelen & onbegrip van omstanders, etc...

 

18 december 2012

Mijn punnik project van 12jr

 

mijn punnik project van zo'n 12jr, het einde is inmiddels inzich en ben al iets verder richting het einde... dit helpt om frustraties te minderen, haha....

Gepost door BIANCA in creativiteit, Emoties | Commentaren (2)

12 november 2012

Soms....

536474_10151223880789757_299524196_n.jpg

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (1)

08 november 2012

Ben op.........

Ben kapot....Ben moe, snotterig, etc........

Tsja waarom ga je dan niet op tijd naar bed maar dat is het hem nou juist dat kan ik niet. Ben nu eenmaal een avond mens.

Ik was vandaag zelfs te moe om in bad te gaan... terwijl ik juist zo op had verheugt. Maar mijn energie is op. Ik heb vanmiddag 4,66km gefietst in ruim 22 minuten. Het was echt keuze fietsen of in bad. Dat heb ik nu geweten.

 

Verder speelt er zich van alles af... Ik weet niet meer wat ik zal doen... Hoofd zit letterlijk en figuurlijk vol van alles en nog wat...

gg_63.jpg

03 november 2012

partner via internet

Het is momenteel erg populair om via internet je partner te vinden. Allicht heb ik al vele vele malen gedated maar zonder enig resultaat tot op heden.

Ene kant is het ook risicovol om te daten. Je weet nooit wie daadwerkelijk voor je krijgt. Je kan je makkelijk verschuilen achter je pc en je heel anders voor doen dan je daadwerkelijk bent.

Ik heb al mee gemaakt dat jongens foto's van andere jongens gebruiken, zich op het profiel jonger voor doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. Ik kan nauwelijks liegen tegen mensen. Waarom zou ik mij eigen anders voor doen dan ik zelf ben. Zo'n profiel is de eerste indruk van wie jij bent.

 

Ik ben eerlijk en er staat niet mijn profiel dat ik een lichamelijke aandoening heb en afhankelijk ben van een rolstoel maar zodra ik ingesprek raak met een jongen dan vertel ik het die jongen allicht en dat is vaak al wel vrij snel. In het begin zijn ze wel van ohw dat maakt mij niks uit, maar dan na enkele keren chatten blijkt dat ik hulp krijg dan krabbelen ze heel geleidelijk aan weer terug.

Jaren terug kon ik mij daar kwaad en pissig over maken maar dat is inmiddels afgelopen. Waarom zou ik mijn energie steken in een jongen die mijn niet accepteert en respecteert zoals ik ben. Dat is zonde van mijn energie en kan die energie beter gebruiken om verder te kijken. Je kan diegene niet veranderen en dat ie doet wat jij wilt en dat geldt ook voor mij. Ik heb naar eigen zeggen best pittig karakter maar ja om een goede indruk te geven laat je dat niet direct merken. maar daarom is het belangrijk om veel te kletsen via chatten,app-en en eventueel bellen en dan leuke dingen ondernemen.

 

Ik ben een dame die vlotte babbel heeft, verder ben ik erg open,eerlijk en enorm zelfredzaam persoon ondanks mijn lichamelijke aandoening.

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties, Mijn beperking | Commentaren (0)

28 oktober 2012

ben er weer


het is even geleden nadat ik de laatste keer heb gepost hier op mijn blog. Ja lieve mensen het gaat redelijk goed met mij. Ik heb de laatste rolstoel passing (voor de nieuwe rolstoel) inmiddels achter de rug. De rug orthese (dit is een afdruk van mijn rug) is gemaakt. Allicht moest ik wederom vroeg op maar ja als je iets wilt dan heb je het er zeker voor over. Als alles mee zit dan zit eind dit jaar in mijin nieuwe rolstoel Permobil C500 lowrider (lowrider houd in dat ik lager zit en stabieler rij).Tsja verder is mijn oude rolstoel aan zijn einde. Hij is op banden worden glad en alles kraakt en soms vallen er zomaar boutjes of schroeven uit. Maar ja hij moet het nog even volhouden en dan mag ie met pensioen...

Vorige week mijn slaapkamer op zijn kop gehad en de bedden tegen de andere muur aan gezet en het lijkt dat de slaapkamer veel groter of ruimer is. De transfer(de handeling) met de tillift gaat makkelijker. De ADL-Hulp heeft meer ruimte om de rolstoel weg te rijden. Daarnaast is de woonkamer ook al beetje verandert want er is een kast van uit de woonkamer naar de slaapkamer gegaan en in de woonkamer staat nu een open kast. Dit geeft wederom in de woonkamer een ruimer gevoel. Maar de verandering in de woonkamer is nog niet klaar. Maar hoe dan ook het begin is gemaakt. Ik ben er apentrots op hoe het nu staat.

 

In de liefde gaat het zijn gangetje. Ik heb wel leuke contacten met jongens gehad,waarvan er nu nog één jongeman van over is. Het contact verloopt aardig goed,maar ja ik ga niet op de zaken vooruit. De tijd zal het uitwijzen wat er gaat gebeuren.

Met de hond en de kat gaat het ook goed. De hond is wel erg knuffelig en aanhankelijk dat is opzicht erg lief... De kat is nog steeds lekker eigenwijs en blijft klein bitchy...

07 september 2012

storingsdienstmonteur weigert te komen voor rolstoel

Afgelopen woensdag 5 september ging mijn elektrische rolstoel (midway) tegen de klok van 17.45u kapot.
Ik heb gelijk de storingsdienst gebeld maar kreeg heel verrast de voicemail van de monteur (die storingsdienst had).
 
Na weer een keer gebeld en kreeg de monteur eindelijk aan de telefoon toen kreeg ik stom verbaast te horen dat monteur niet komt omdat hij het rolstoel merk “midway” niet kent en bij voorbaat niet kan repareren.
Uw kunt natuurlijk wel geloven dat ik over mijn toeren was omdat ik nergens heen kon. Heb het de monteur voor zijn voeten gegooit van wie laat mijn hond uit? Monteur zei dat het niet zijn probleem was en ik werd verzocht om morgen ochtend de leverancier te bellen.
 
Mijn vader heeft eveneens de storingsdienst gebeld en nadrukkelijk gevraagd of de monteur toch wilde komen voor 22.00u.Helaas heeft de desbetreffende monteur dit ook niet waar gemaakt.
Ik vond dit grof schandalig dat een monteur je letterlijk en figuurlijk laat zitten om dat hij het rolstoel merk niet kent. Ik heb de monteur tegen 21.00u weer geprobeerd te bellen of hij het daadwerkelijk ging redden voor 22.00u ,maar wederom kreeg ik voicemail.
 
De volgende morgen, donderdag 6 september 2012 heb ik de leverancier gebeld om 8.18u en ik wist pas rond 10.45u waar ik aan toe was. Er kwam in de middag een monteur, die kon de rolstoel storing niet vinden. Rond 17.30u hebben ze toch mijn rolstoel opgehaald en leen voorziening gebracht.
 
 
Kortom zit ik zo goed als een hele dag in of met een kapotte elektrische rolstoel, maar als je dan uitlegt dat je de hond moet uitlaten en dat de buren ook naar hun werk moeten. Wie laat dan de hond uit? Ik heb geen partner die de hond voor mij uit kan laten.
Tuurlijk ik begrijp zeker wel dat ze hun best doen maar merk wel dat er veel onbegrip is voor deze situatie. Dat de storingsdienst je gewoon letterlijk en figuurlijk laat zitten en dat de leverancier dit maar op moet lossen. Dit is gewoon mens onterend.
 
Ik bel niet voor niks de storingsdienst omdat ik een storing heb,verwacht dan zeker wel dat de desbetreffende monteur komt of hij het probleem kan repareren of een tijdelijk oplossing maken zo dat je wel verder kan. En niet dat een monteur bij voorbaat al zegt dat rolstoel merk ken ik niet en dan kom ik niet! Dit kan je toch niet maken,of wel?
 
Ik hoop dat uw deze monteur aanspreekt op zijn mens onterende manier van werken. Deze monteur functioneert niet naar behoren en brengt uw bedrijf in negatief daglicht.
 
 
dit hier boven is een klachtbrief die ik heb gesteld naar aanleiding wat er afgelopen woensdag avond is gebeurd. Na een dag in letterlijk en figuurlijk te hebben staan kreeg ik te horen dat rolsoel mee moest na de werkplaats en tegen de avond kreeg ik een leen rolstoel.Ik heb in de na middag van vandaag mijn eigen rolstoel weer terug.
Ik heb de firma naam vervangen door "leverancier"...

Gepost door BIANCA in Emoties, Mijn beperking | Commentaren (5)

03 september 2012

druk maakt

tegeltje-wijsheid.jpg

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (0)

01 september 2012

Dag horoscoop Tweelingen


Wanneer je ergens wat meer je best voor doet dan anders, wordt dat meteen opgepikt door de mensen om je heen. Dat is een goede zaak, want je wilt er graag iets mee bereiken. Op je werk ben je overmoedig. Je idee dat er niets mis kan gaan, klopt niet. Je lijkt niet in actie te kunnen komen. Daar ben je te moe voor. Dat komt omdat je gedachten geen seconde stilstaan en dat vreet energie. Je wilt van alles, maar je gevoel staat je in de weg. Spreek dit uit

 

De laatste zin klopt sowieso wel. Wil van alles maar mijn gevoel of lichaam staan dan in de weg. En mijn gedachten staan de laatste zeker niet stil en dat zeker een hoop energie... En als ik iets graag wil dan kan ik mijn best er zeker voor doen om het doel te bereiken...

21 juli 2012

vervolg van post van 18 juni


Op 18 juni had ik een blog post geplaatst... Over dat ik iemand erg leuk vind (of vond) en dit geheel wederzijds was. Ik heb al van 11 juni niks meer gehoord en heb hem ook verwijdert van mijn sociale media sites. Het koste mij wel enige moeite maar nu voel ik mij een sterke dame die een einde maakt aan alle drama en gezeur. Ik kan het niet meer op brengen om het contact in stand te houden. 

De tijd heeft inderdaad uitgewezen dat ik het toch kan om zo'n band van rare vriendschap te verbreken. Ik zeg wel eerlijk dat ik niet weet of ik zal opnemen of wat dan ook als hij contact zoekt. Maar dat is nog niet gebeurt (hoop ook van niet). Diegene kan veel beloften maken maar na komen dat is niet zijn sterkste kant...

Ik begin nu langzaam het hoofdstuk te sluiten en dat voelt erg goed kan ik jullie vertellen. Ik wil verder met mijn leven en wil dus genieten... Dat ik ook zeker doen... 

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (2)

20 juli 2012

Een week van nare gebeurtenis...

Het is een week van nare gebeurtenis. Afgelopen woensdag ochtend deed mijn elektrische rolstoel het niet. Stekkertje die naar het stuurkast gat viel er steeds uit. Het duurde enige tijd dat de monteur er was. Maar die wou het stekkertje vast lijmen maar naar dat hij er lijm op had gedaan kreeg de monteur de stekker niet meer in het stuurkastje. Had eerder het gevoel dat meer zou slopen dan er in eerste instantie kapot was. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen en kon ik weer rond rijden.

Die zelfde middag kreeg ik te horen dat er "bekende" van mij haar pasgeboren kindje verloren heeft. Het kindje was met 15 weken te vroeg geboren en enige tijd later overleden. Zo triest nieuws...!!!

Tsja dan zit je net met je kop koffie en ontbijtje in de tuin. En binnen 10 minuten komen er 3 politieauto's, brandweer wagen en 2 ambulances aan geraced. Ze lopen allemaal richting van het huis van mijn buurvrouw. En nog 10 minuten later gaat de ene naar de andere weer weg. Ik was enorm geschrokken dat ik begon te trillen. Een boven buurvrouw kwam naar me toe...Tot de meeste schrik was weg gevloeid. Even later kreeg ik het akkelige nieuws dat de buurvrouw is overleden...

Maar gister middag heb ik ook een record gefietst... YEAH...!!!! ik heb namelijk 8,1km gefietst in 37,35 minuten. Ik ben erg happy met dit record....

Vandaag is dag van lekker genieten in de tuin dit keer zonder sirenes hihi... Ga de komende dagen zeker weer genieten van het zonnetje...

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (3)

24 juni 2012

Weer gefietst

afgelopen donderdag heb ik onlangs weer ruim 6 km gefietst. Het voelde heerlijk en helaas was de tijd om nog langer te fietsen maar ja... Aankomende donderdag gaan we er weer voor.

Maandag (morgen dus) weer lekker de arm spieren trainen. Thuis train ik mijn buikspieren als ik tv zit te kijken. Ik span mijn spieren dan geregeld aan voor 5 a 10 minuten achter een. Dit alles om op langer termijn een betere conditie te krijgen en allicht wat kilo's kwijt te raken. Ik doe het voor mij zelf. In het verleden is het mij ook gelukt om enkele kilo's kwijt te raken, daar ga ik nu weer voor streven...

Ik heb nu een diepvriezer en kan nu mijn restantjes qua eten in vriezen en een andere keer op eten. Dus als ik geen zin heb om te koken dan haal ik gewoon wat uit de vriezer ideaal. Hierdoor raak ik minder geneigd om fast food te eten. Ik probeer nog steeds minderen met chips. Ik ben momenteel eerst de restanten van mijn verjaardag van afgelopen woensdag (20 juni) op te maken. Dus ik hoef weinig tot geen boodschappen te doen, dan kom ik niet in de verleiding.

Ik wil dit zelf en doe het voor niemand anders dan mij zelf...

 

23 april 2012

Echte vrienden...

524115_258319164264564_100002594478524_528632_259661926_n.jpg

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (3)

17 april 2012

Reacties op reacties...

Misschien verwachtte ik wel iets, maar dat is niet echt vreemd.Vele van mijn leeftijdgenoten die dit al hebben.

 

Maar hoe dan ook dit keer had ik ECHT niks verwacht en nergens op gehoopt. Behalve dan een gezellige en leuke dag. Ik zag het eerlijk te zijn eerst niet eens zitten i.v.m. de afstand van waar diegene woont en ik woon. Diegene was de gene die het contact legte... 

 

Ik was verbaast en al niet te min overdonderd dat diegene mij geheel onverwachts volop mijn mond kuste. Diegene was zelf ook erg onder indruk wat ie had gedaan. Deze dag kreeg al gauw een gevolg. Maar diegene begon zich terug trekken en het kwam er op neer dat ie weg liep voor het onbekende. Als je de uitdaging niet aandurft of aangaat dan blijft het toch onbekend...? We hadden toen samen besloten om goede vrienden te blijven. Helaas is dit zo verlopen als IK had gedacht, en dat is zeker balen en erg jammer...

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (6)

11 april 2012

Brief is uitgetikt...


Ik heb gister middag de brief uitgetypt. Het was even puzzelen van welke formulering is het beste en taalfouten er uit halen. Ik ga de brief vandaag op de bus doen en dan maar hopen dat ze er genoegen meenemen. In de hoop dat ze dit dossier ook zullen sluiten, althans voor mij.

Verder vandaag schoonmaken en rustig aan doen. Afgelopen maandag dus 2e paasdag heb ik mijn buffetkast verkocht, die kwamen ze in de avond ophalen. Weg = weg en ik heb er ruimte er voor terug, heerlijk...

Afbeelding%20Fotos%20091.jpg

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (0)

10 april 2012

nogmaals na het politiebureau

Deze ochtend zal ik weer enige tijd door brengen op het politie bureau i.v.m. die fraude zaak. Ga inmiddels aangifte doen voor 3e keer. Ik vermoed dat dit ook nog niet de laatste keer zal zijn dat ik aangifte ga doen in deze zaak. Maar dat zal verder afwachten zijn.


Ik ben inderdaad weer één uur op het politiebureau geweest voor die verrekte aangifte. Gelukkig heb ik een contactpersoon bij de politie en die agente is erg behulpzaam en vriendelijk. Dat geeft in ieder geval wel wat vertrouwen. Maar wat zou ik blij zijn als dit alles eens achter de rug is... Ik zal blijven strijden die persoon achter slot en grendel zit...

Nu nog wat brieven typen en dat versturen en dan hopen dat goed is...

Gepost door BIANCA in Algemeen, Emoties | Commentaren (4)