07 juni 2012

Vanaf vandaag de nieuwe bioscoop film:Snow White & The Huntsman

Snow White & The Huntsman steekt klassiek sprookje in modern jasje

 

Een klassiek sprookje, in een modern jasje vol actie: dat is Snow White & The Huntsman. In de film ontsnapt Snow White (Kirsten Stewart) uit de gevangenis. Als ze ziet hoe vergiftigd de wereld is geraakt onder de Evil Queen (Charlize Theron), weet Snow White dat er maar één ding op zit. Ondertussen huurt de Evil Queen de Huntsman (Chris Hemsworth) in om ervoor te zorgen dat Snow White geen gevaar meer voor haar vormt.

voor de rest van het artikel kijk dan even op http://partner.nl.msn.com/upi-snow-white-and-the-huntsman...

Ik wil dolgraag naar deze film... En dan zal ook binnenkort gebeuren,maak daar gewoon tijd voor...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (4)

06 juni 2012

de film: Remember Me

woensdag 6 juni, 20:30 uur op TV (Net 5)

met Robert Pattinson (uit de film twilight, Edward Cullens), Emilie de Ravin en Pierce Brosnan

Tyler Hawkins is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig (De Ravin), die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Het is een mooie film! Het is een echte aanrader mensen....

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

04 juni 2012

Film: Paerl Harbor

maandag 4 juni, 20:30 uur op TV (Net 5)

met Ben Affleck, Josh Hartnett en Kate Beckinsale

Rafe McCawley en Danny Walker kennen elkaar al sinds hun jeugd en hebben allebei de droom piloot bij de Amerikaanse luchtmacht te worden. Wanneer ze zich uiteindelijk kunnen aanmelden en goedgekeurd worden, wordt Danny ingedeeld bij een vliegsquadron bij Pearl Harbor, Hawaii. Rafe meldt zich vrijwillig aan bij een vliegsquadron in Engeland om te strijden tegen de nazi's. Hij laat naast Danny ook zijn vriendin Evelyn Johnson, die hij tijdens de medische keuring heeft leren kennen, in de V.S achter. Rafe wordt boven Het Kanaal neergeschoten en wanneer hij hersteld is van zijn verwondingen keert hij terug naar Evelyn in Pearl Harbor. Evelyn blijkt echter ondertussen een verhouding te hebben met zijn beste vriend. Het idyllische leventje op Hawaii wordt ruw verstoord, wanneer de Japanners de militaire vloot in de haven van Pearl Harbor en de militaire vliegvelden op het eiland onder vuur nemen door middel van een verrassingsaanval.

Dit een mooie film en zeker de moeite waard om te zien...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (3)

25 november 2011

Grandioze film, echt een aanrader!!!

edward en bella.jpgGister avond na de bioscoop geweest, de film Twilight saga: Breaking Dawn part 1, is een echte aanrader!!!! Grandioze film!!! Maar helaas nu één jaar wachten op part 2 dat is wel erg zuur... Volgend jaar november 2012 komt twilight saga: breaking dawn part 2 pas uit...

 

 

 

Vandaag begon niet echt super, had mij eigen verslapen, had met Emcart afgesproken tussen 9-13u ivm kapotte lichten. Emcart belde om 11.50u op dat ze het niet gingen redden en of ik andere dag kon.

 

Tussen door met Boomer  uit geweest werd ie aangevallen door zo'n stafford/bulldog achtige hond... (die had al eerdere een hond gegrepen en die mist nu een stuk oor) de stafford/bulldog hond liep los en mijne ook en binnen 20 seconde had ie Boomer volop in de zij te pakken. Boomer viel meerdere malen in koprol,maar Boomer heeft HEEL VEEL geluk gehad en is niet gewond geraakt... Als je weet dat je hond andere honden grijpt laat je hem toch niet los lopen? of heb ik het verkeert? Daarnaast gebeurde het vlakbij een basisschool waar dus kleine kinderen spelen...

Gepost door BIANCA in Algemeen, Film & Muziek | Commentaren (3)

17 november 2011

Robert Pattinson wil geen mediahoer lijken

(Novum) - Twilight-acteur Robert Pattinson doet er alles aan om uit de media te blijven. "Ik blijf zoveel mogelijk uit de spotlights, anders vindt iedereen je een mediahoer", zegt de 25-jarige acteur tegen Novum Nieuws.

Robert Pattinson wil geen mediahoer lijken

Ook voor zijn beroep vindt de Brit het belangrijk niet dagelijks in de krant te staan. "Als je vaak gezien en gehoord wordt, verlies je je geloofwaardigheid." Pattinson vindt acteurs wier hele privéleven op straat ligt minder geloofwaardig. "Je moet proberen een beetje mysterieus te blijven. Als mensen het gevoel hebben dat ze je te goed kennen, dan zijn ze niet meer geïnteresseerd in je."

De acteur is vanaf woensdag te zien in The Twilight Sage: Breaking Dawn - Part 1. Het laatste boek uit de reeks over de liefde tussen een vampier en een tienermeisje is in twee delen verfilmd. Het laatste deel van de filmreeks verschijnt eind volgend jaar. Pattinson kijkt uit naar de nieuwe fase in zijn carrière.

De acteur verwacht interessantere personages in films te kunnen spelen. "Als het allemaal achter de rug is ben ik 27 en van 21 tot 27 jaar is een lastige leeftijd voor acteurs om rollen te krijgen, want dan ben je nog niet echt een man." De acteur vertelt graag figuren te spelen die anders zijn dan hij gewend is.

De acteur verwacht interessantere personages in films te kunnen spelen. "Als het allemaal achter de rug is ben ik 27 en van 21 tot 27 jaar is een lastige leeftijd voor acteurs om rollen te krijgen, want dan ben je nog niet echt een man."

Pattinson heeft de opnamen voor het drama Bel Ami net afgerond, waarin hij de hoofdrol speelt. Het drama, gebaseerd op het gelijknamige boek van Guy de Maupassant, gaat over een jonge man die door te manipuleren een van de machtigste mannen van Parijs wordt. De acteur vertelt graag figuren te spelen die anders zijn dan hij gewend is. "Ik probeer nu energieke rollen te krijgen, want ik heb veel stille personages gespeeld."

nieuws.nl/13 nov. '11

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (1)

Pattinson noemt seksscène Twilight gekkenwerk

(Novum) - Twilight-acteur Robert Pattinson vond het opnemen van de liefdesscène met Kristen Stewart maar lastig. "Zeker twintig geldschieters raden je aan wat wel en niet te doen, het is gekkenwerk", vertelt de 25-jarige acteur aan Novum Nieuws.

Pattinson noemt seksscène Twilight gekkenwerk

Volgens de Britse acteur hebben veel fans van de fantasyfilmreeks hoge verwachtingen van de vrijscène. "Daar word je wel nerveus van, normaal is het niet zo gênant." De talloze aanwezigen op de set stelden Pattinson niet op zijn gemak. "Je laat ze je vrijtechnieken bekritiseren."

De acteur neemt het opnemen van een liefdesscène het liefst met een korreltje zout. "Als je acteert, wil je eigenlijk alles serieus nemen, maar in zo'n seksscène doe je dat juist niet."

In The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 trouwen de hoofdpersonen Edward Cullen, een rol van Pattinson, en Bella Swan, gespeeld door Stewart. In de film raakt Bella zwanger en dat was bijzonder voor Pattinson, die verkering heeft met Stewart. "Spelen een vader te zijn was geweldig, dat was een van de leukste scènes om te doen", zegt Pattinson over zijn filmvaderschap.

De vaderrol heeft de jonge acteur bewust gemaakt van de natuurlijke manier waarop vrouwen met baby's omgaan. "Elke vrouw met een baby ziet eruit alsof ze heel haar leven moeder is", zei hij eerder tegen Novum. "Mannen niet, die zijn doodsbang dat ze de baby gaan breken."

De opnamen van de laatste twee Twilight-films zijn al achter de rug. Het eerste deel komt woensdag in de bioscopen. Breaking Dawn - Part 2 is eind volgend jaar in de bioscopen te zien.

nieuws.nl/16 nov. '11

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

16 november 2011

Twilight-actrice Kristen Stewart is gevraagd voor hoofdrol

Kristen Stewart krijgt rol in Akira aangeboden

(Novum) - Twilight-actrice Kristen Stewart is gevraagd voor de vrouwelijke hoofdrol in de film Akira. De actiefilm is een remake van de gelijknamige Japanse animefilm over een groep mensen met superkrachten. De 21-jarige Stewart heeft de rol van het jonge medium Kei aangeboden gekregen, schrijft de Canadese filmsite Twitchfilm.

Kristen Stewart krijgt rol in Akira aangeboden

Stewart is vooral bekend van haar rol als Bella Swan in de Twilight-filmreeks. Daarnaast was ze dit jaar te zien in het drama Welcome to the Rileys. Momenteel is ze druk met de opnamen van Snow White, waarin ze de titelrol speelt.

Het futuristische Akira is gebaseerd op de gelijknamige Japanse mangastrip uit de jaren tachtig. De Japanse regering heeft besloten dat mensen met superkrachten al op jonge leeftijd het leger in moeten. Daar zwaait de megalomane kolonel Shikishima de scepter. Motorbendeleider Keneda heeft ook bovennatuurlijke gaven, maar wil niet bij het leger.

Gary Oldman en Helena Bonham Carter zijn al in onderhandeling voor de rol van respectievelijk kolonel Shikishima en Lady Miyako, die mensen met superkrachten beschermt voor het leger. Tron-acteur Garrett Hadlund speelt de hoofdrol van bendeleider Keneda met wie Kei een relatie krijgt.

Geruchten van een Amerikaanse remake van de film gaan al jaren. Filmmaatschappij Warner Bros gaf in oktober groen licht voor de film, waarna de geruchtenmachine op gang kwam. De Spaanse Jaume Collet-Serra, bekend van de horrorfilm Orphan, regisseert de film.

Over het scenario van de Amerikaanse versie van Akira is nog weinig bekend. De film moet in 2013 in de Verenigde Staten in de bioscopen verschijnen

nieuws.nl/16 november 2011

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

06 maart 2011

Boek Twilight

Het is al bijna een half jaar geleden, maar goed het eerst deel van twilight boek is al bijna uit. Nu nog de andere 3 delen, pfff.... Dat zijn nog zo'n 1500 bladzijdes. Jenig wat veel als ik er over na denk. En vooral als je geen lees gek bent maar ik wil het dus ik ga er voor.

Door de drukke periode van verhuizen en alles op de rit krijgen heb ik weinig kunnen lezen. het boek bevat wel meer details dan in de film wat ik des ter leuker vind eigenlijk.

Ik ben sowieso geen leesfreak maar ja wil die boeken van twilight zeker gelezen hebben. In november 2011 komt het eerste film deel uit van boek Morgenrood.

Ik ga gewoon door met lezen en hopelijk red ik het voor die tijd gelezen te hebben maar ben bang dat dat niet gaat lukken...

 

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (1)

01 maart 2011

Nick Schilder is als vader niet erg verandert

Nick Schilders leven is minder veranderd dan de zanger een paar maanden geleden verwachtte. Schilder werd in januari voor het eerst vader van dochtertje Nikki. "Het is heel gek, ik had een veel grotere verandering verwacht", vertelde de zanger dinsdag in KoffieMAX.

Nick Schilder als vader niet erg veranderd

De Volendammer kan zich een leven zonder zijn dochter niet meer voorstellen. "Vanaf het moment dat ze kwam, kan ik haar niet meer wegdenken." Nicks vriendin Kirsten beviel op 16 januari van Nikki. Daags na de geboorte vertelde Nick dat zijn wereld op z'n kop stond. "Het is de ervaring van je leven."

Een paar dagen voordat Nick vader werd, kondigde zijn zangmaatje Simon Keizer aan dat hij gaat trouwen. Keizer ging tijdens een vakantie op Bali op zijn knieën voor zijn vriendin Annemarie. "Ik was bloednerveus", herinnert Simon zich. "Veel nerveuzer dan ik voor een concert in Ahoy zou zijn geweest."

Keizer onthulde dinsdag dat hij en zijn aanstaande een trouwdatum hebben geprikt. Wanneer de twee elkaar eeuwige trouw beloven, blijft vooralsnog geheim. "Iedereen die moet weten wanneer het is, weet het. Het wordt in ieder geval niet dit jaar."

nieuws.nl/ 1 mrt '11

Mijn reactie: De muziek van nick & simon is goed. Nick Schilder gefeliciteerd met je kindje Nikki...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (1)

08 januari 2011

Vin Diesel avond

Vanavond komen er 2 films van acteur Vin Diesel op RTL5. Ondanks dat ik de films al een aantal keren heb gezien zijn ze wel goed.

Babylon A.D.

Actiefilm : Toorop is een oud-soldaat die nu als huurling werkt. Voor een nieuwe klus moet hij de mooie Aurora van Rusland naar Amerika begeleiden. Hij weet niet dat de vrouw een organisme bij zich draagt dat de wereld moet veranderen. Zijn klus loopt dan ook geheel anders dan verwacht.

--------------------------------------------------------------------------------------

A man apart

Actiefilm: De voormalige criminelen Sean Vetter en Demetrius Hicks bestrijden als DEA-agenten de invoer van drugs vanuit Mexico. Zij slagen erin drugsbaron Lucero achter de tralies te krijgen, maar diens plek als baas van het kartel wordt al snel ingenomen door een zekere Diablo. Deze keiharde gangster laat Seans vrouw vermoorden. Sean en Demetrius zetten alles op alles om Diablo te pakken te krijgen en moeten daarbij zelfs de hulp inroepen van de gedetineerde Lucero.

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

30 oktober 2010

Pas op ........Piranha's

Ik zat begin van de avond een stukje van de film "Piranha" te kijken. Ik zat zo gespannen te kijken dat ik het einde niet had zien aan komen. Een oudere deelt de politie agente mee dat ze te maken hebben met baby piranha's dit hoort een jongeman die agente stond en vraagt "....where are de parents?" voor dat ie de vraag af had zag je een volwassen piranha uit het water springen en die man aanvallen. Dit ging zo onverwachts en snel dat je amper ziet wat er voorbij schiet. Maar ik schrok wel, hahaha... Verder ga ik niet vertellen vindt het wel goede film....

 

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

 

De film: The Last Song => Drama / Romantiek => met Miley Cyrus, Greg Kinnear en Liam Hemsworth

Het leven van de 17-jarige Veronica 'Ronnie' Miller wordt ondersteboven gekeerd als haar ouders gaan scheiden. Haar vader verhuisde van New York naar Tybee Island. Veronica is woedend, maar haar moeder vindt het na drie jaar welletjes geweest en vindt dat ze de zomer maar met haar vader moet doorbrengen. Ze hebben bijna niets gemeen, behalve hun liefde voor muziek

Mijn reactie: Is echt de moeite waard om deze film te zien... Ik vind de film echt prachtig!

 

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

 

de film:Extraordinary measures => Drama => met Brendan Fraser, Harrison Ford en Keri Russell

John en Aileen Crowley hebben drie kinderen. De twee jongste, Megan en Patrick, hebben de ziekte van Pompe. Een erfelijke en aangeboren stofwisselingsziekte. De kinderen lijkt een kort leven beschoren, totdat John in contact komt met de wetenschapper Dr. Robert Stonehill (Harrison Ford). Samen met hem begint hij een race tegen de klok, de ontwikkeling van een behandeling om de ziekte te kunnen genezen.

Mijn reactie: Dit is zeker een indrukwekkende film. Maar zeker een aanrader!!!

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

07 oktober 2010

Antonie Kamerling overleden (44)

Nederlandse acteur Antonie Kamerling (44) overleden

nederlandse acteur antonie kamerling 44 overleden De Nederlandse acteur en zanger Antonie Kamerling is afgelopen woensdag op 44-jarige leeftijd overleden. Kamerling maakte zelf een einde aan zijn leven. Dat liet zijn schoonbroer, Albert Verlinde, donderdag weten.
 "In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beëindigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden", aldus Verlinde in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes (foto links) opstelde. "Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten."

Antonie en Isa hebben twee kinderen: zijn zoon Merlijn (12) en dochter Vlinder (5).

De acteur was onder andere bekend van series zoals 'All Stars', 'Goede tijden, slechte tijden', 'Baantjer' en 'Windkracht 10'. Kamerling speelde ook mee in een tal van films waaronder 'De kleine blonde dood' en 'Suite 16'. In 1997 scoorde Kamerling een nummer één hit met het nummer 'Toen ik jou zag'.

Gecondoleerd aan alle nabestaande van Antonie Kamerling...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (1)

10 augustus 2010

Twilight lees wonder is begonnen...

twilight_book_cover.jpgJa ja..... ik heb vanmiddag de andere 2 lees boeken gekocht die ik vorige week heb bestelt. Ik ben er vanmiddag ook zeker in begonnen en we hebben de eerste hoofdstuk algelezen... Het leest wel makkelijk weg. Wie weet gaat het snel door de boeken.

 

Hier naast zie het eerste boek afgebeeld. Ja ik hoop dat ik over paar dagen nog zo fanatiek ben. Er is wel een klein probleem de pille van boeken zijn lastig vast te houden in de hand en moet dan echt aan tafel lezen. maar ja dat gaat wel goed komen...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

08 augustus 2010

Een goed verhaal doet misschien lees wonderen

new_moon_jacob_black_poster.jpg

Normaal gesproken ben ik niet dat gauw boeken zal kopen als ik de film(s) als gezien heb... Maar zoals de serie van Twilight is er nog één boek "morgenrood" nog NIET verfilmd... Maar tegen de tijd dat ik die eerste 3 pille van boeken uit heb gelezen is de 4e boek ook verfilmd...haha.

Heb de laatste schooljaar wel een tijd gehad dat ik veel las maar dat kwam ook omdat ik er boekverslagen van moest maken en inleveren. Maar daarna was het ook gauw ofgelopen met lezen. geen idee waarom eigenlijk. Misschien als ik die fanatieke lees gewoonte door had gezet ik er geen moeite mee heb verslagen te lezen of kon ik ook wat sneller lezen dan nu. Ze zeggen niet voor niks als je iets langer doet dat je er beter kan worden... Maar ja das achter af geklets... Ga er nu voor om die 4 dikke pille van boeken door te lezen.

Tevens spelen er bijzonder knappe acteurs in mee...Knipogen Althans dat vind ik..!!

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

05 augustus 2010

Geweldige Twilight boeken/film serie

 Twilight is zowel een film als boeken serie. Het verhaal wordt vertelt vanuit Isabelle Swan. Ik heb vanmiddag de dikke boekenpillen gekocht.Althans 2 van de 4 boeken de andere 2 boeken zijn in bestelling, die komen volgende week binnen. 

twilight-series.gif

 

Dit zijn de boeken op Morgenrood na...

 

 

  

twilight_bigteaserposter.jpgTwilightNewMoon.jpgtwilight-eclipse.jpg

 

 

 

 

 

Zoals de boeken als films heten als volgt; Twilight, The twilight saga new moon, the twilight saga eclips en morgenrood, de laatste genoemde is (nog) niet verfilmd. Het zijn enorme dikke boeken en wordt ook zeker een hele opgave.

Ik heb de films al gezien het zijn echt geweldige films, als je vampier achtige films houdt.

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (6)

02 augustus 2010

Nicolas Cage baseert nieuwste filmrol op vader

Nicolas Cage heeft zijn nieuwste filmrol gebaseerd op zijn vader. "In de eerste plaats wat zijn uiterlijk betreft, met dat wilde haar en die uitstraling van een geschifte wetenschapper", vertelt de acteur in Spits over zijn rol als Balthazar Blake in 'The Sorcerer's Apprentice'.

Nicolas Cage baseert nieuwste filmrol op vader

Ook de wijze lessen die het personage geeft, komen bij de vader van Cage vandaan. "Mensen moeten stoppen zich zorgen te maken, ze moeten geloven in zichzelf", geeft Cage als voorbeeld. "Je weet nooit hoe veel tijd je hebt met de mensen van wie je houdt. Je moet dus van elkaars gezelschap genieten", is nog een les van zijn vader.

De 46-jarige Cage is altijd al geïnteresseerd geweest in de filmwereld. "Toen ik een jaar of zes was, keek ik veel televisie. Ik zat vaak op het tapijt voor dat apparaat. Dan probeerde ik uit te vinden hoe je daar nu in kon komen."

De film 'East of Eden' met James Dean was bepalend voor de acteur. "Die film blies me omver. Het raakte me dieper dan welk liedje van de Beatles, welk boek of welk kunstwerk dan ook." Cage wist vanaf het moment dat hij de film op zijn vijftiende bekeek zeker dat hij het wilde gaan maken als acteur.

In 'The Sorcerer's Apprentice' leidt tovenaarsmeester Blake een jongen op tot tovenaar. Samen moeten de twee Manhattan van de ondergang redden door het op te nemen tegen de duistere magiër Maxim Horvath. De film draait sinds donderdag in de Nederlandse bioscopen.

nieuws.nl / 2 aug 2010

mijn reactie: ben wel benieuwd, heb de film nog niet gezien. Nicolas Cage is wel een van mijn favoriete acteurs...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

14 augustus 2009

Nieuwe Anne Frank Film

Disney komt met nieuwe 'Anne Frank'-film

Filmstudio Walt Disney gaat een nieuwe verfilming maken van het boek van Anne Frank. Het wereldberoemde verhaal wordt geschreven en geregisseerd door David Mamet, zo meldt het tijdschrift Variety.

Disney komt met nieuwe 'Anne Frank'-film

De film wordt een combinatie van het dagboek van Anne Frank, een toneelversie van Albert Hackett en de eigen interpretaties van Mamet van het levensverhaal van Anne Frank. Een eerdere Hollywoodverfilming over Anne Frank van George Stevens uit 1959 sleepte drie Oscars in de wacht.

Anne Frank was een uit Duitsland afkomstig joods meisje dat een wereldwijd icoon is geworden door het dagboek dat ze schreef tijdens de Tweede Wereldoorlog in Het Achterhuis van Amsterdam. Hier was ze ondergedoken. Op 15-jarige leeftijd kwam ze om in het concentratiekamp Bergen-Belsen. Haar dagboek werd postuum uitgegeven en ging de hele wereld over.

nieuws.nl / 12 aug '09

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

11 maart 2009

Film: de vervolg van Twilight

Dakota Fanning in vampierfilm

De Amerikaanse tieneractrice Dakota Fanning heeft een rol in de vampierfilm 'New moon'. Dit heeft filmstudio Summit Entertainment bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People, nadat het meespelen van de actrice al enige tijd circuleerde in het geruchtencircuit.

Dakota Fanning in vampierfilm

De 15-jarige Fanning was eerder te zien in onder meer 'War of the worlds' en 'I am Sam'. Ze speelt in 'New moon' de vampier Jane, die een engelachtig uiterlijk heeft, zei een woordvoerder van de filmstudio.

'New moon' is het vervolg op het vorig jaar verschenen 'Twilight' en net als die film een verfilming van een boek van Stephenie Meyer. In de vampierfilm van regisseur Chris Weitz zijn behalve Fanning onder anderen Kristin Stewart, Robert Pattinson en Nikki Reed te zien. Hij moet vanaf november in de Amerikaanse bioscopen draaien.

nieuws.nl / 8 maart 2009
Mijn reactie: Afgelopen weekend heb ik de film Twilight gezien en hij is echt SUPER... Dit soort genres vind ik echt geweldig. vampiere films, weerwolfs films (zoals Blood and Chocolate)... Ik kijk er al naar uit  naar het vervolg van Twilight...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

10 maart 2009

Film: Watchmen favoriet

'Watchmen' boert goed in Amerikaanse bioscopen

(Novum) - De ambitieuze stripboekverfilming 'Watchmen' heeft in de Verenigde Staten al ruim 55 miljoen dollar in het laatje gebracht. Dat is het beste openingsresultaat van dit jaar. De film staat daarmee bovenaan de box office, maar dat mag geen verrassing heten: er werden afgelopen week geen andere nieuwe films op het Amerikaanse filmpubliek losgelaten. De afgelopen twee weken voerde 'Tyler Perry's Madea Goes to Jail' de lijst aan.

'Watchmen' boert goed in Amerikaanse bioscopen

Een topman van filmmaatschappij Warner Bros is in zijn nopjes met het resultaat. Dan Fellman wijst erop dat 'Watchmen' twee uur en drie kwartier duurt. Dat betekent dat bioscopen de film maar één keer per avond kunnen vertonen. "Als je de film om 20.00 uur laat beginnen, dan is de volgende vertoning om middernacht", rekent Fellman voor. "Met in feite maar één voorstelling per avond denk ik dat de opbrengst fenomenaal is."

'Watchmen' werd geregisseerd door de maker van '300' Zack Snyder. Ook dat was een verfilming van een gewelddadig stripboek. Die film leverde in 2007 zeventig miljoen dollar op tijdens de eerste dagen na de première. Het is volgens Warner Bros niet eerlijk om de twee films met elkaar te vergelijken, onder meer vanwege de lengte. Een opvallende overeenkomst is dat in beide films de hoofdrollen vervuld worden door acteurs die nog niet aan de top van Hollywood staan.

'Watchmen' draait sinds donderdag ook in de Nederlandse bioscopen. Het bezoekersaantal wordt na de eerste week bekendgemaakt. De film krijgt uiteenlopende kritieken.

nieuws.nl / 8 maart 2009

'Watchmen' was het afgelopen weekeinde de populairste film in de Nederlandse bioscoop. De stripboekverfilming bracht sinds donderdag bijna 430 duizend euro op en staat daarmee boven aan de Nederlandse box office.

'Watchmen' ook favoriet in Nederlandse bioscoop

De film kwam dit weekeinde ook al binnen op de hoogste positie van de Amerikaanse box office. Daar bracht de film van Zack Snyder in het openingsweekeinde ruim 55 miljoen euro op.

Op de tweede positie van de Nederlandse box office is de komedie 'Marley & me' binnengekomen, met een omzet van bijna vierhonderdduizend euro. De nummer één van vorige week, achtvoudig Oscarwinnaar 'Slumdog millionaire', is daarmee verdrongen naar de derde plaats in de lijst films met de hoogste omzet.

nieuws.nl /9 maart 2009
Mijn reactie: ik zal eerlijk zeggen heb deze film nog niet gezien. Maar het lijkt mij wel gave film. Zal hem gauw zien denk ik, ben nu eenmaal een film freak...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

24 januari 2009

Film: BLINDNESS

Zoals de meeste wel weten ben ik echt een film freak. Het weer is niet echt om vrolijk van te worden, daarom kan je wel met deken over je heen of wat dan ook voor de TV hangen. Heb daarom voor jullie echt weer een aanrader...

BLINDNESS:
met Mark Ruffalo, Julianne Moore en Gael García Bernal

Als een stad getroffen wordt door een mysterieus virus dat alle inwoners blind maakt, besluiten de autoriteiten het gebied af te sluiten. Er is echter een vrouw (Julianne Moore) die nog niet getroffen is door het virus, en aangezien alleen zij nog kan zien, rust er een enorme verantwoordelijkheid op haar schouders.

Genre: DRAMA / THRILLER

Ik vond het een indrukwekkende film. Er zit een goed verhaal in, alleen sommige fragmenten zijn niet echt smaakvol...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

22 januari 2009

Film: SEVEN POUNDS

Ik heb enkel ddn leuke en zeker een goede film tip voor jullie.

SEVEN POUNDS:
met acteurs; Will Smith, Rosario Dawson en Woody Harrelson

"Om zijn verleden vol met schuldgevoelens achter hem te laten besluit Ben (Will Smith) zeven verschillende en onbekende mensen een helpende hand toe te steken om zo hun levens te veranderen. Hij zoekt contact met Emily (Rosario Dawson), die een hartkwaal heeft en met Ezra (Woody Harrelson), een blinde pianist. Naast deze twee benadert hij ook de anderen die net als Emily en Ezra in een moeilijke situatie verkeren, maar wat zijn nou precies de plannen van Ben?"

Genre: DRAMA

Ik heb de film gezien en vind hem echt de moeite waard. Zoals vele andere berichten al heb gehoord of gelezen is dat Will Smith een andere rol heeft dan we van hem gewend zijn.

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (1)

13 januari 2009

FILM met Jim Carrey populair

Jim Carrey populair in bioscoop

 De nieuwste film van Jim Carrey was het afgelopen weekeinde de best bezochte film in de Nederlandse bioscopen. 'Yes man', over een man die besluit voortaan overal 'ja' op te zeggen, staat deze week bovenaan de box office met een omzet van bijna 618 duizend euro.

Jim Carrey populair in bioscoop

'Yes man' verstoot daarmee 'Oorlogswinter' van de toppositie in de lijst films met de hoogste omzet. De verfilming van het jeugdboek van Jan Terlouw staat nu op de tweede plek met een totale omzet van bijna 4,5 miljoen euro. Op de derde plaats staat 'Australia', met Nicole Kidman en Hugh Jackman, met een totaalopbrengst van bijna 2 miljoen euro.

In de Verenigde Staten komt de nieuwe film van Clint Eastwood binnen op de eerste plaats van de box office. 'Gran Torino' bracht in zijn eerste weekeinde bijna 21,7 miljoen euro op.

nieuws.nl / 12 jan. '09

Mijn reactie; Moet wel bekenen dat ik deze film nog niet heb gezien, ja sommige zullen verstelt staan maar echt heb hem nog niet gezien. Maar daar in tegen lijkt het mij wel leuke film om te gaan kijken. Ik ben wel iemand die al heel "dan echt ook echt heel" veel films heb gezien. Soms zeggen de titels mij wel iets maar dan ga ik ze kijken en na enige tijd weet ik al of ik ze gezien heb. Ben echt een film freak, mijn favoriete genres zijn; thriller, horror (wel met goed verhaal), actie, ja verder maakt het mij niet zoveel uit maar hou niet van science-fiction films maar in combinatie met actie zoals Babylon A.D. vindt ik het wel gaan.

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (2)

06 januari 2009

Beste DJ van 2008 is....

Tiësto volgens Brits blad beste dj van 2008

(Novum) - Tiësto is door het Britse magazine Mixmag uitgeroepen tot beste dj van 2008. Tijs Verwest, zoals hij eigenlijk heet, toont zich verheugd met de titel. "Het was een geweldig jaar vol hoogtepunten en ik wil graag iedereen die op me gestemd heeft bedanken voor hun support", laat hij weten in een verklaring.

De 39-jarige Tiësto is niet de enige Nederlandse dj die in de smaak valt bij Britse danceliefhebbers. Eind oktober werd collega Armin van Buuren verkozen tot beste dj van de wereld door het Britse DJ Magazine. Tiësto werd toen tweede, terwijl ook Ferry Corsten, Sander van Doorn en Fedde le Grand hoge ogen gooiden.

De dj toert momenteel door Amerika, waar hij op oudejaarsavond een optreden gaf in New York. In het nieuwe jaar gaat Tiësto door met toeren. Daarnaast werkt hij aan een nieuw album.

nieuws.nl / 5 januari '09

Reactie; Tiësto blijft hoe dan ook goed. Hij heeft nu wel concurrentie maar ondanks alles blijft Tiësto goede muziek maken...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (3)