23 juli 2013

zonnetje schijnt

 

funny-animals-68-898501_H154919_L.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

22 juli 2013

badgasten


Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

praat niet

248371_636323923061635_1863058862_n.jpg

Gepost door BIANCA in bewust | Commentaren (0)

18 juli 2013

Officiële waarschuwing

Ja hoor, ik heb een officiële waarschuwing omdat de hond los liep op een kinderspeel plaats (terwijl de kinder trampoline op een stuk waar de hond wel mocht komen) en dat de hond überhaupt los liep binnen de bebouwde kom (in de woonwijk, langs de dijk).
Dus ik vraag waar moet ik de hond anders los laten lopen? zegt ie man ja achter het strand, waar ik met de rolstoel dus NIET kan komen! Die man zei tsja maar u hebt goed onder controle dus mag ie wel op de dijk los laten lopen. (helaas ben ik verbaasde kop dit vergeten om het zwart op wit te laten zetten)

Weet iemand hoe ik soort vrijstelling kan krijgen om de hond langs de dijk toch los te laten lopen. ik hoor het graag!!!

Gepost door BIANCA in Boomer & Dolly | Commentaren (0)

16 juli 2013

wat kan ik nog "wel"

Mensen kijken bijna altijd naar wat je NIET kunt... Zal eens laten zien wat ik nog WEL kan. Zie hieronder; * praten * zelf eten maken & zelf eten * kan zelf drinken pakken (als het niet boven mijn macht staat) & drinken lukt ook zelf * hond uitlaten & kattenbak * beestjes eten geven * zelf dingen regelen * wasgoed ophangen *wasmachine vullen & aanzetten

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (1)

10 juli 2013

26 gewoontes van lieve mannen

Wanneer is een man nu eigenlijk een geweldige lover? Wat zijn de eigenschappen van de prins op het witte paard? Dit zijn 26 gewoontes van perfecte geliefden waar vrouwen een moord voor doen! Een lieve man... 1.Weet hoe hij je kan laten lachen als je een dipje hebt. 2.Probeert stiekem aan je haar te ruiken maar je hebt het altijd door. 3.Komt voor je op maar heeft respect voor je onafhankelijkheid. 4.Geeft je de afstandsbediening tijdens die (voor hem) belangrijke wedstrijd. 5.Sluipt achter je aan, omhelst je en drukt je stevig tegen zijn borst terwijl hij iets liefs in je oor fluistert. 6.Speelt met je haar. 7.Zijn handen vinden altijd de jouwe. 8.Is schattig als hij echt iets wil. 9.Geeft je meer dan genoeg massages. 10.Danst met je, zelfs als hij zich voor gek voelt staan. 11.Heeft altijd voldoende liefde te geven. 12.Is grappig, maar weet wanneer hij serieus moet zijn. 13.Realiseert zich dat hij grappig doet als hij serieus zou moeten zijn. 14.Is geduldig wanneer jij er weer eens lang over doet om je op te maken. 15.Reageert zo schattig als je hem een klap geeft en het echt pijn doet. 16.Lacht veel. 17.Plant een romantische date vol met clichématige romantiek alleen omdat hij weet dat dit zoveel voor jou betekent. 18.Waardeert je. 19.Helpt anderen uit de brand. 20.Rijdt 5 uur om je 1 uur te kunnen zien. 21.Geeft je altijd een zoen als jullie afscheid nemen, ook al zit de kamer vol visite. 22.Zingt, zelfs als hij het niet kan. 23.Heeft een creatief gevoel voor humor. 24.Staart naar je als jij het niet ziet. 25.Belt zonder reden. 26.Wil stoppen met roken, drugs en kauwgum alleen omdat hij van jou houdt.

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

03 juli 2013

16 jaar geleden

Vandaag is het 16 jaar geleden dat ik ben geopereerd aan mijn vergroeide ruggewervel (ook wel scoliose genoemd = S bocht), ik heb sindsdien 2 pinnen langs mijn ruggewervel.

De tijd vliegt voorbij als ik terug denk aan wat er allemaal gebeurt is in 16 jaar. Het is een hele waslijst aan gebeurtenissen. hier klein sellectie van de gebeurtenissen: paar keer verhuist, overlijden van mijn grote (jeugd) liefde en andere vrienden, narigheid, veel gezelligheid, hockeytoernooi in Duitsland, relaties, hulphond opleiding gedaan helaas niet niet voltooid maar wel lieve maatje aan overgehouden, etc...

 

Maar nu woon ik op mooie plekkie en wil er zeker niet weg. Ik kan lekker wandelen met de hond en genieten van de omgeving en dus de natuur. Alles lekker dichtbij qua winkels, kroegjes...

 

01 juli 2013

zorgen om mijn kat Dolly


Met mij gaat het redelijk heb last van hooikoorts en verkouden mensen om mij heen. dus hoest en snotter er weer lekker op los op dit moment.

 
Maak mij wel zorgen om dolly want die had vanmorgen bloed gespuugd en ben direct naar de dierenarts gegaan en ze heeft veel haar ophoping (haarbal) dus nu heeft ze haarbal pasta om dit te verminderen. de haarbal pasta mag ze 1x per week. Gelukkig vindt ze die pasta erg lekker. Ze ligt al enige tijd veel te slapen en eet minder dan anders. Dus weer een zorg erbij de komende weken.
Met de hond gaat gelukkig wel goed, maar daar hebben begin juni j.l.tandsteen laten verwijderen.
 
maar ga nu als een speer mijn spullen pakken anders ben ik te laat bij de fysio..
 
 
 
 

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

25 juni 2013

Vermoeid


Ik wil jullie alle bedanken voor de felicitaties voor mijn 30e verjaardag vorige eek donderdag 20 juni!!!

 

Inmddels is de vermoeidheid lekker toegeslagen en ik hou mij erg groot maar van binnen knaagt er een hoop. Zoals die ID fraude waar ik sinds 2011 in beland ben, deze zaak is helaas nog steeds afgerond en loopt de zaak nog steeds. Ik heb er niet veel beruchtheid aan gegeven maar ik vorige week mijn relatie beëindigd na 4 maanden. Tsja dat is dan de eerste dagen even raar gevoel maar het gaat nu wel redelijk. Verder had ik een hoop mensen uitgenodigd voor mijn verjaardag maar 1/3 had afgezegd, nog 1/3 kwam wel op visite en de laatste 1/3 heb ik niet echt iets van gehoord... dus kortom viel het wel tegen qua visite maar hoe dan ook het was wel gezellig.

Deze week een drukke week voor de boeg. 7 a 8 afspraken en ik heb net 2 afspraken achter de rug. Dus ik hou mij tussen de afspraken wel rustig.

21 juni 2013

perfect uitgedacht

funny-animal-103_1.jpg

dat is nog geen bedacht en wel ideaal uitkomen naar verjaardagsparty... hahaha....

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

20 juni 2013

my birthday

keep-calm-because-it-s-my-birthday-2.png

Gepost door BIANCA in Festivals & feestjes | Commentaren (3)

19 juni 2013

so sweet

tumblr_lo5f91jbue1qj7bs0o1_500_large.jpg

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

18 juni 2013

bakkie leut

Funny-animals-adorable-animals-13555346-660-463.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

17 juni 2013

geleerd

 

8949_119974718194417_1452321307_n.jpg

Gepost door BIANCA in De liefde, Emoties | Commentaren (0)

15 juni 2013

up date van 2 weken


Er is een hoop gebeurt de afgelopen tijd. Ik heb zware weken gehad en uiteraard ook moment van veel gezelligheid.

Maar eerst de zware periode.

Ik hoorde via via dat oud bewoonster van de woonlocatie destijds (in mei '13) is overleden en diegene kende die mevrouw aardig goed. Daarnaast hoorde ik dat een een moeder jong wa overleden en vlak daarna las ik op facebook dat oud schoolgenoot is overleden en nog niet eens 30jr was. Dit alles binnen 10 dagen en dat viel en valt nog wel steeds zwaar.

Naar enkele dagen ging het wel weer redelijk. Je wordt op zulke momenten weer even met de neus op de feiten gedrukt, dat is pijnlijk. Het beste kan iedereen je dan maar even maar met rust laten, maar helaas krijg je dan net die bezorgde mensen mat gevolg dat je dus chagrijnig wordt.

Afgelopen week eveneens een pittige week achter de rug. Maandag 10 juni om 7.30u mijn bed uit omdat ik om 10.30u in het ziekenhuis moest voor een gesprek met revalidatiearts... het gesprek verliep vlotjes en stond even later (15 minuten) weer buiten. Daarna nog ff door de stad geraced en wat dingen gescoord, maar niks bijzonders.

Dinsdag lekker rustig daggie.

Woesndag 12 juni wederom druk dagje, huishouden werd gedaan en ik moest wederom naar het ziekenhuis dit maal voor longcontrole. goed nieuws ik ben wederom goedgekeurd, alleen de beademingsmasker is wat bijgesteld en bevalt inmddels prima (masker is iets losser gezet). Maar verder waren de bloedwaardes goed en ik voel fit en energie-rijk. ik kom tijd te kort, hahaha.... grapje valt wel mee. maar kan wel meer doen overdag.

donderdag nog weer gefietst zo'n 5,5km in zo'n 27 minuten en daarna stortte ik in qua energie, maar veel tijd had ik niet om bij te komen want ik kreeg vlak daarna visite/logé. Met gevolg dat ik vrijdags (14juni) helemaal in elkaar stortte en dat ik in de avond migraine heb gekregen. En ik lag om 22u al in bed diep onder de dekens. Maar de logé werd ook ziek... kortom het was helse week en ik voel mij eigen aardig beter, de logé is nog ziek naar huis gegaan.

Na deze blog bericht ga ik lekker even uitwaaien met de hond en dan lekker mijn bedje op zoeken... heerlijk idee... Aankomende dagen lekker genieten van het zonnetje (als die schijnt tenminste) en volgend weekend weer party time heel weekend lang....

27 mei 2013

het lijkt wel de normaalste zaak van de wereld...


Het lijkt wel of het de normaalste zaak van de wereld is, we horen niks anders dan dat mensen worden vermist en helaas dood terug worden gevonden. Zelfs kinderen die dood worden gevonden,dit doet uiteraard veel pijn bij vele mensen.Uiteraard is het verschrikkelijk en enorm triest voor alle nabestaande. 

De geruchten over wat er nou allemaal speelt of heeft gespeeld dat is altijd raadsel en dit houdt de media enorm en soms extreem bezig.Maar het lijkt wel of het steeds vaker gebeurt en de media er van smult... Dit is mijn beleving en benieuwd naar jullie beleving?

Gepost door BIANCA in Actueliteit, Emoties | Commentaren (3)

22 mei 2013

een wil


Gepost door BIANCA in Fun | Commentaren (1)

20 mei 2013

Geluk


Gepost door BIANCA in Fun | Commentaren (1)

18 mei 2013

Limiet


Gepost door BIANCA in Fun | Commentaren (0)

17 mei 2013

echte man


Gepost door BIANCA in Fun | Commentaren (1)

15 mei 2013

promoten


alle 3 de flesjes
Parfum, 50ml
(Blauwe) FM318 Bloemig
(gele) FM294 Bloemig
(rode) FM296 Citrus

297237_463289800374057_47295151_n.jpg

www.facebook.com/Bianca.parfums like deze fb pagina en maak kans op 25% korting op je bestelling!!

Gepost door BIANCA in Promotie | Commentaren (0)

14 mei 2013

Het gaat lekker hier, niet dus!

Met mij zelf gaat het wel goed hoor... Dus het is materiele pech.
 
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen is vorige week de vitrine deur gesneuveld. Maar de  huisshoudelijke hulp wilde stofzuigen, blijkt dat de cv lekage heeft. Heb dus nu lekage van de cv en dat lekte echt maar dan ook echt precies in de stofzuiger, het is nu afwachten of die het weer gaat doen of niet.... :S De cv monteur is de zelfde middag nog gekomen.
Ze zeggen dat alles in 3-voud komt (vitrinekast deur, cv lekage, stofzuiger)...

Gepost door BIANCA in Algemeen, Tuin & Huis | Commentaren (3)

13 mei 2013

vitrine deur gesneuveld


Vorige week woensdag kwam Dolly van buiten rennen en rende keihard tegen de vitrinekast deur aan en die is dus aan diggelen...

Gepost door BIANCA in Boomer & Dolly | Commentaren (1)

07 mei 2013

lastig als je achteruitgang merkt

Ik heb sinds enige tijd nu een nieuwe rolstoel. Er waren continue dingen niet in orde. De rolstoel is ook een aantal keren terug geweest naar de werkplaats. Als de nieuwe weg was zat ik weer in mijn oude rolstoel.  Door het gewissel van rolstoelen heeft mijn lichaam het aardig te verduren gehad, en nu mijn lichaam weer rust krijgt en moet wennen aan nieuwe verbeterde houding... Heb ik lichamelijke pijntjes en gewrichten die geregeld pijn doen en met gevolg dat het veel vergt veel energie en spierkracht.  Dit laatste merk ik het meeste. Bijvoorbeeld jeuk op mijn hoofd of nek dan krijg ik mijn arm nauwelijks omhoog. Iets oppakken was 2 maanden geleden dat ging nog zonder al te veel moeite maar nu moet ik het af en toe ondersteunen met mijn andere hand. Ik vindt het moeilijk om soms mijn eigen achteruitgang te accepteren of onder ogen te zien. En andere momenten heb ik het zelf niet eens in de gaten pas als iemand tegen mij zegt.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (3)

06 mei 2013

Zwaan

P1030444.JPG

P1030457.JPG

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

04 mei 2013

Natuur

P1030387.JPG

P1030391.JPG

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

03 mei 2013

zwaan in voorjaarszonnetje

P1030430.JPG

P1030442.JPG

Gepost door BIANCA in close up | Commentaren (0)

02 mei 2013

Blogpauze


Ik heb zoals jullie gemerkt hebben heb ik even enige tijd een blogpauze gehouden. In de tijd is er een hoop gebeurt... Mijn haak werk gaat nog steeds goed, al ben ik niet meer elke dag aan het haken.

 

Ik ben al sinds vorig jaar juni (2012) distributeur van FM Group Benelux en het plezier groeit nog steeds want ik heb iemand anders ingeschreven als distributeur zijnde. Erg leuk en via dacebook heel veel contacten met andere distributeurs door NL & België. De motivatie is er nog steeds en vindt het leuk om te doen dat is het voornaamste van dit alles.

 

Ik heb ook mijn tuin voorjaar en zomer klaar gemaakt samen met mijn ouders en neefje. Die aardig goed heeft mee geholpen. Mijn tuin ziet er weer vlurig uit dus het dubbel genieten als het zonnetje ook lekker schijnt (of heeft geschenen de afgelopen dagen).

 

Inmiddels is de nieuwe rolstoel helemaal klaar en race ik weer volop mee. Anderhalve week geleden hebben ze nog wel de rugleuning aangepast en die zit nu goed.

Op de avond voor koninginnedag heb ik op de vrij markt nog 4 prachtige indianen beelden bemachtigd en op koninginnedag zelf op ik nog set opberg mandjes gescoord. En eveneens heb ik ook nog stukjes van de troon wisseling gezien...

Gepost door BIANCA in Algemeen, creativiteit, Tuin & Huis | Commentaren (1)

17 april 2013

week door midden

woensdagleukkkk1ec.gif

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

16 april 2013

Facebook berichten betaalt

Mensen opgelet! Als je iemand een privébericht wilt sturen die je NIET hebt toegevoegd aan je facebook vrienden lijst dan krijg je dit scherm in beeld (zie foto).... Een privébericht kost je dan €0,79 !!!!! Of kies voor de map overige... Dit is om ongewenste berichten selecteren...

excuus voor de onduidelijke foto!

544155_434883473272147_792155625_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)