20 september 2012

Weer warm aan kleden

377280_10151141037859799_101045824_n.jpg

Ja ja mensen het is weer zo ver tijd om de truien, vesten en dikke broeken weer te voor schijn halen.

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

19 september 2012

Kiekeboe

251548_354485491292844_1058613705_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

18 september 2012

Hond en kat verhaal

217009_518565044839620_899704293_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

17 september 2012

Is het echt maandag?

304669_10151146300269799_2029314444_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

16 september 2012

een week later

er is inmiddels een week voor bij... Er is wel nodig weer gebeurt.  Door de leen rolstoel die ik 7 sept heb gehad, heb ik een slijmbeurs ontsteking opgelopen in mijn linker heup. Maar ja het gaat heel geleidelijk aan steeds een beetje beter.

Maar daar kan ik helaas niets over zeggen. Maar het is positief in ieder geval...

02684x.jpg

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

07 september 2012

storingsdienstmonteur weigert te komen voor rolstoel

Afgelopen woensdag 5 september ging mijn elektrische rolstoel (midway) tegen de klok van 17.45u kapot.
Ik heb gelijk de storingsdienst gebeld maar kreeg heel verrast de voicemail van de monteur (die storingsdienst had).
 
Na weer een keer gebeld en kreeg de monteur eindelijk aan de telefoon toen kreeg ik stom verbaast te horen dat monteur niet komt omdat hij het rolstoel merk “midway” niet kent en bij voorbaat niet kan repareren.
Uw kunt natuurlijk wel geloven dat ik over mijn toeren was omdat ik nergens heen kon. Heb het de monteur voor zijn voeten gegooit van wie laat mijn hond uit? Monteur zei dat het niet zijn probleem was en ik werd verzocht om morgen ochtend de leverancier te bellen.
 
Mijn vader heeft eveneens de storingsdienst gebeld en nadrukkelijk gevraagd of de monteur toch wilde komen voor 22.00u.Helaas heeft de desbetreffende monteur dit ook niet waar gemaakt.
Ik vond dit grof schandalig dat een monteur je letterlijk en figuurlijk laat zitten om dat hij het rolstoel merk niet kent. Ik heb de monteur tegen 21.00u weer geprobeerd te bellen of hij het daadwerkelijk ging redden voor 22.00u ,maar wederom kreeg ik voicemail.
 
De volgende morgen, donderdag 6 september 2012 heb ik de leverancier gebeld om 8.18u en ik wist pas rond 10.45u waar ik aan toe was. Er kwam in de middag een monteur, die kon de rolstoel storing niet vinden. Rond 17.30u hebben ze toch mijn rolstoel opgehaald en leen voorziening gebracht.
 
 
Kortom zit ik zo goed als een hele dag in of met een kapotte elektrische rolstoel, maar als je dan uitlegt dat je de hond moet uitlaten en dat de buren ook naar hun werk moeten. Wie laat dan de hond uit? Ik heb geen partner die de hond voor mij uit kan laten.
Tuurlijk ik begrijp zeker wel dat ze hun best doen maar merk wel dat er veel onbegrip is voor deze situatie. Dat de storingsdienst je gewoon letterlijk en figuurlijk laat zitten en dat de leverancier dit maar op moet lossen. Dit is gewoon mens onterend.
 
Ik bel niet voor niks de storingsdienst omdat ik een storing heb,verwacht dan zeker wel dat de desbetreffende monteur komt of hij het probleem kan repareren of een tijdelijk oplossing maken zo dat je wel verder kan. En niet dat een monteur bij voorbaat al zegt dat rolstoel merk ken ik niet en dan kom ik niet! Dit kan je toch niet maken,of wel?
 
Ik hoop dat uw deze monteur aanspreekt op zijn mens onterende manier van werken. Deze monteur functioneert niet naar behoren en brengt uw bedrijf in negatief daglicht.
 
 
dit hier boven is een klachtbrief die ik heb gesteld naar aanleiding wat er afgelopen woensdag avond is gebeurd. Na een dag in letterlijk en figuurlijk te hebben staan kreeg ik te horen dat rolsoel mee moest na de werkplaats en tegen de avond kreeg ik een leen rolstoel.Ik heb in de na middag van vandaag mijn eigen rolstoel weer terug.
Ik heb de firma naam vervangen door "leverancier"...

Gepost door BIANCA in Emoties, Mijn beperking | Commentaren (5)

06 september 2012

Hoop

tegeltje-hoop.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

04 september 2012

Ontdek

tegeltje.JPG

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (0)

03 september 2012

Lekker daggie


Tsja vandaag heb ik een lekker dagje tot nu toe... Was vroeg wakker vanmorgen maar ja wel lekker. Het zonnetje schijnt lekker nu. Ontbeten in de tuin en dus lekker in het zonnetje.De rolstoel heeft het weekend overleefd. De tijdelijke oplossing houd het nog steeds vol. Zo even lunchen en dan op naar de fysiotherapie voor mijn armtraining...

Voor het eerst tijden dat ik niet echt op zie tegen leuke week. Morgen ga ik mijn mob. abonnement verlengen met toestel. Woensdag de passing moment met de nieuwe rolstoel, ben erg benieuwd.. Ga mij eigen wel opscherp zetten, zodat ik ook voor uit kijk wat er nodig is... qua aanpassingn...

Donderdag vroeg een afspraak en in de middag weer lekker fietsen... en dan is mijn weekje met afspraken weer voorbij. Maar goed hij is net begonnen...

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (1)

druk maakt

tegeltje-wijsheid.jpg

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (0)

02 september 2012

Echte verbetering van conditie


Ik heb afgelopen donderdag, boven mijn eigen verwachting na 3 weken niet gefietst te hebben, een afstand van 7,97 km gefietst in 38 minuten. Dit was erg verrassend en ik was dan ook dolblij dat ik het eindresultaat zag... Ik had juist verwacht na 3 weken niet fietsen een afstand van net 5 km ofzo maar niet als ik daarvoor had gefietst. Gelukkiger kon je me niet krijgen... Is mijn conditie dus daadwerkelijk verbetert en gek genoeg had ik ook niet extreem veel spierpijn.

Gepost door BIANCA in Mijn beperking, Mijn conditie | Commentaren (2)

01 september 2012

Dag horoscoop Tweelingen


Wanneer je ergens wat meer je best voor doet dan anders, wordt dat meteen opgepikt door de mensen om je heen. Dat is een goede zaak, want je wilt er graag iets mee bereiken. Op je werk ben je overmoedig. Je idee dat er niets mis kan gaan, klopt niet. Je lijkt niet in actie te kunnen komen. Daar ben je te moe voor. Dat komt omdat je gedachten geen seconde stilstaan en dat vreet energie. Je wilt van alles, maar je gevoel staat je in de weg. Spreek dit uit

 

De laatste zin klopt sowieso wel. Wil van alles maar mijn gevoel of lichaam staan dan in de weg. En mijn gedachten staan de laatste zeker niet stil en dat zeker een hoop energie... En als ik iets graag wil dan kan ik mijn best er zeker voor doen om het doel te bereiken...

31 augustus 2012

kapotte elektr. rolstoel


Mijn elektriche rolstoel is nu voor de 3e keer kapot in nog geen 2 maanden. De rolstoel is op en aan zijn einde...

in juli was het mijn stuurkastje + bedrading dit hebben gemaakt en vast gelijmd. halver wege augustus was het wederom mijn stuurkast die kapot was.Maar door dat de monteur in juli alles had gelijmd moest de bedrading vernieuwd worden en stuurkast kreeg tweehands (ivm de nieuwe die er aankomt).

Gister reed ik van het voetpad om over te steken breken hoogswaarschijnlijk de schokbrekers of vering, dus nu schuurt de velg over de banden heen. Leverancier gebeld, wacht op het telefoontje dat ie terug belt... in de hoop dat ze hem komen maken vandaag.... een voordeel is wel het regent hier aardig maar ja de hond moet ook uit he...

wordt vervolgt

nou de monteur is geweest,maar de bevestiging van vering is gebroken in de rolstoelframe.Monteur heeft een tijdelijk oplossing gemaakt,maar mocht niet onnodig buiten gaan rijden... Maar ja met rustig rijden kan ik best naar buiten... :D

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (1)

28 augustus 2012

passing voor nieuwe elektrische rolstoel


Naar wat heen en weer gebel gisteren tussen de rolstoel leverancier en de gemeente. Kwam vandaag het verlossende telefoontje voor een passing van de nieuwe elektrische rolstoel. Dit zal volgende week woensdag plaats vinden... Ik heb wel mijn nodige waar die aan moet voldoen...

Zoals:

* voor aandrijf (betekent zwenk wielen achter)

* rugleuning kantel

* gehele zitkantel

* hoog/laag

* voetensteun elektr. verstelbaar

* voetensteun uit een geheel (voetenplaat,ipv 2 losse steunen die na zijkant kunnen)

* goede hoofdsteun die mijn nek onder steunt

* snelheid 10 km/u

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

25 augustus 2012

Weer eens een up-date hoe het hier gaat...

Geen bericht is goed bericht werd mij ooit eens vertelt.

Ik ben vorige week zaterdag naar het strandfestival geweest... En kan jullie vertellen het was een super geslaagd feest avond... Kwam daar nog een aantal bekende tegen dus was weer gezellig... met optredens van Ilse de Lange (zie foto hier onder), NIck & Simon, Roel van Velzen, Guus Meeuwis...tot slot een mooi vuurwerk spektakel...

P1030299.JPG

Die zondag erna heb ik mij eigen rustig gehouden ivm de warmte 33 graden.... Op maandag weer na fysio geweest en lekker arm training gedaan. Verder van de week lekker rustig weekje gehad.

Tot afgelopen donderdag had ik afgesproken met een oud klasgenoot die in februari dit jaar bij mij was geweest. We hebben weer lekker bij gekletst en zijn de stad nog ingegaan... Zo zagen we haar moeder en d'r zus, was wel bijzonder na zoveel jaar die mensen weer te zien. Hoe dan ook het was beren gezellig, de tijd vloog voorbij en het was dan ook weer tijd om na huis te gaan.

Gister had ik een rot dag. Moest veel wachten voor de hulp maar ja vakantie tijd+ zieken+ overige oorzaken. Veel geshopt, moest voer hebben voor beide beestjes, nieuwe vloer schrobben voor badkamer. dus weer een hoop euro's uitgegeven.

Vandaag de dag... Een aantal vrienden van mij zijn vandaag weer voor een week naar Texel voor vakantie. Ik had zelf geen zin om mee te gaan... Om een aantal redenen. Ik vind dat iemand die minder vaak mee is geweest ook een kans moet krijgen. En ik ben 11x keer geweest van 1991 tot 2011 dus vaak genoeg. Ik wil in huis ook nog een aantal dingen onder handen nemen. Niet de vakantie veel geld kost maar ja ik hoef niet elk jaar op vakantie...

Ik had nog een blundertje vandaag want ik stond bij de kassa en kom er dan pas achter dat ik mijn pinpas niet bij mij had. Dus moest eerst weer terug naar huis en weer terug om het gene af te rekenen. Dat is nou bezigheidstherapie...

Aankomende week begint alles weer een beetje in het normale ritme te komen... Heerlijk gevoel....

22 augustus 2012

hond en kind

196699_407435872652291_789327943_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (5)

21 augustus 2012

goede avond

548535_331560190252041_118944547_n.jpg

Ik wens jullie een goede avond en nacht toe...

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

20 augustus 2012

Vrouw cel in na verwaarlozing baby


 

ANP-9629964.jpg
Een Engelse baby werd onlangs door de politie van de dood gered. Het meisje was slechts vijftien maanden oud, maar werd door haar 20-jarige moeder een week lang alleen thuisgelaten omdat die liever wilde feesten.
Buren hoorden het kleintje huilen en gillen en schakelden vervolgens de politie in. Toegesnelde agenten troffen vervolgens het vervuilde meisje vastgebonden in een wieg. Het slachtoffertje had al dagen geen eten en drinken gekregen, en had bloedende plekken op het lichaam. Ook was het huis koud en donker.

Toen de vrouw zich moest verantwoorden tegen de rechter, zei ze dat ze haar kind dagelijks voedde met cornflakes en magnetronmaaltijden. Uiteindelijk gaf ze toe dat ze ‘een fout’ had gemaakt en kreeg ze vijftien maanden cel. Wat er nu met haar dochter gebeurt, is nog niet bekend
 

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (2)

17 augustus 2012

prachtige gedicht...

 

Ik wil van je houden,
zonder me aan je vast te klampen.

 

Je waarderen,
zonder je te beoordelen.

Met je samen gaan,
zonder je te beperken.

 

Van je vragen,
zonder te eisen.

Van je weggaan,
zonder je te verlaten.

Je kritiek geven,
zonder je te beschuldigen.

En je helpen,
zonder je te beledigen.
 

Als ik ditzelfde
van jou kan verwachten,


dan kunnen we elkaar echt ontmoeten

en elkaar verrijken.

http://www.relatie-adviezen.nl/index.php?option=com_conte...

Gepost door BIANCA in close up | Commentaren (3)

13 augustus 2012

Zie jij de "baby"....?

 

539068_304708369627486_1510617086_n.jpg

Zie jij de "BABY"..? Laat dan een reactie achter en zeg niet waar je de BABY ziet...

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

12 augustus 2012

proost

bier-proost-e1333656078688.jpg

 

heerlijk het is weer om een koud biertje te nemen...

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (1)

11 augustus 2012

Kat in de pot...

575609_300275523380508_1542667328_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

10 augustus 2012

It's Friday

542963_312979255443468_871922424_n.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

09 augustus 2012

Vrouwen zijn...

tekst-kopje-vrouwen-zijn.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

08 augustus 2012

verschil tussen....

tekst-kopje-het-verschil.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

07 augustus 2012

biggetje met rode laarsjes aan

601156_323291174412276_164019224_n.jpg

 

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

06 augustus 2012

Groenlicht voor....


Ja mensen het heeft flink wat weken geduurd maar de beslissing van de gemeente is dan eindelijk telefonisch gegeven. IK HEB GROENLICHT GEKREGEN VOOR EEN NIEUWE ELKEKTRISCHE ROLSTOEL.... YEAH....

Helemaal happy!!!

Nu weer wachten op de rolstoel leverancier voor passing afspraak. Dus ik het wachten is nog niet voorbij maar krijg in ieder geval een nieuwe racewagen...

 

Daarnaast is de ID fraude zaak waar ik sinds vorige oktober 2011, sinds afgelopen woensdag 1 augustus 2012 is het onderzoek bij de politie gestart... ook dat balletje is weer gaan rollen..

Gepost door BIANCA in Mijn beperking | Commentaren (0)

01 augustus 2012

mooie licht val

P1030281.JPG

P1030283.JPG

Gepost door BIANCA in close up | Commentaren (0)

30 juli 2012

vlinder op de struik

P1030264.JPG

P1030269.JPG

ben erg benieuwd wat jullie van de foto's vinden.

(kwaliteit en ook wat ik eventueel kan verbeteren)

Gepost door BIANCA in close up | Commentaren (3)

29 juli 2012

vlinder in mijn tuin

P1030261.JPG

P1030263.JPG

 

Gepost door BIANCA in close up | Commentaren (2)