25 juli 2012

kitten in wasbak

Funny-animal-cat-sitting-in-the-bath-4135.jpg

Even afkoelen in de wasbak....

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

24 juli 2012

Met de hond naar de dierenarts....

Gister middag om 15.15u ben ik met de hond naar de dierenarts geweest. Hij heeft last van zijn achterpootjes en één teennagel is hij kwijt dat is erg pijnlijk. Hij eet ook slecht al een aantal dagen. (gister avond heeft ie toch weer redelijk goed gegeten, allicht met wat aanmoediging. Maar ja ben al blij dat ie weer redelijk goed heeft gegeten.) Het slechte eten kan ook aan het weer liggen. Ach hij heeft gister goed gegeten...

Gepost door BIANCA in Boomer & Dolly | Commentaren (1)

23 juli 2012

smekend...

599398_326813630726697_1465112166_n.jpg

Smekend zodat het zonnetje meer gaat schijnen...

Gepost door BIANCA | Commentaren (0)

22 juli 2012

Vrouwenopvang komt bedden tekort

Blijfvanmijnlijfhuizen zitten vol


De vrouwenopvang heeft een tekort aan bedden voor vrouwen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld of mensenhandel. Door het gebrek, wat steeds schrijnendere vormen aanneemt, moeten de vrouwen met elkaar concurreren voor een plek. Het komt de laatste tijd dan ook zeer regelmatig voor dat vrouwen die acute hulp nodig hebben, voor een gesloten deur komen te staan.

Redenen voor het tekort zijn het stijgende aantal slachtoffers van mensenhandel en het feit dat deze buitenlandse vrouwen relatief lang bij de opvang blijven. Sommigen blijven soms zelfs jaren in de opvangcentra. Een paar opvanghuizen hebben inmiddels, met pijn in het hart, vastgesteld hoeveel mensen van deze groep daar mogen achterblijven.

In september zal er een plan komen waarin er aangegeven wordt dat er meer opvangruimtes voor vrouwen moeten komen. Daarin moet ook duidelijk worden wie de opvang moet betalen. Vooralsnog vinden veel gemeentes die vrouwenopvang verzorgen dat ze te weinig landelijke hulp krijgen.

http://www.hyves.nl/topic/19234360/Blijfvanmijnlijfhuizen...

bron: 21 juli 2012

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (0)

21 juli 2012

vervolg van post van 18 juni


Op 18 juni had ik een blog post geplaatst... Over dat ik iemand erg leuk vind (of vond) en dit geheel wederzijds was. Ik heb al van 11 juni niks meer gehoord en heb hem ook verwijdert van mijn sociale media sites. Het koste mij wel enige moeite maar nu voel ik mij een sterke dame die een einde maakt aan alle drama en gezeur. Ik kan het niet meer op brengen om het contact in stand te houden. 

De tijd heeft inderdaad uitgewezen dat ik het toch kan om zo'n band van rare vriendschap te verbreken. Ik zeg wel eerlijk dat ik niet weet of ik zal opnemen of wat dan ook als hij contact zoekt. Maar dat is nog niet gebeurt (hoop ook van niet). Diegene kan veel beloften maken maar na komen dat is niet zijn sterkste kant...

Ik begin nu langzaam het hoofdstuk te sluiten en dat voelt erg goed kan ik jullie vertellen. Ik wil verder met mijn leven en wil dus genieten... Dat ik ook zeker doen... 

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (2)

20 juli 2012

Een week van nare gebeurtenis...

Het is een week van nare gebeurtenis. Afgelopen woensdag ochtend deed mijn elektrische rolstoel het niet. Stekkertje die naar het stuurkast gat viel er steeds uit. Het duurde enige tijd dat de monteur er was. Maar die wou het stekkertje vast lijmen maar naar dat hij er lijm op had gedaan kreeg de monteur de stekker niet meer in het stuurkastje. Had eerder het gevoel dat meer zou slopen dan er in eerste instantie kapot was. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen en kon ik weer rond rijden.

Die zelfde middag kreeg ik te horen dat er "bekende" van mij haar pasgeboren kindje verloren heeft. Het kindje was met 15 weken te vroeg geboren en enige tijd later overleden. Zo triest nieuws...!!!

Tsja dan zit je net met je kop koffie en ontbijtje in de tuin. En binnen 10 minuten komen er 3 politieauto's, brandweer wagen en 2 ambulances aan geraced. Ze lopen allemaal richting van het huis van mijn buurvrouw. En nog 10 minuten later gaat de ene naar de andere weer weg. Ik was enorm geschrokken dat ik begon te trillen. Een boven buurvrouw kwam naar me toe...Tot de meeste schrik was weg gevloeid. Even later kreeg ik het akkelige nieuws dat de buurvrouw is overleden...

Maar gister middag heb ik ook een record gefietst... YEAH...!!!! ik heb namelijk 8,1km gefietst in 37,35 minuten. Ik ben erg happy met dit record....

Vandaag is dag van lekker genieten in de tuin dit keer zonder sirenes hihi... Ga de komende dagen zeker weer genieten van het zonnetje...

Gepost door BIANCA in Emoties | Commentaren (3)

13 juli 2012

Man veroordeeld tot het kopen van 777 rozen


Door: redactie
11-7-2012   bron: ANP/DPA

Illustratie© ThinkStock.

Een rechtbank in Iran heeft een man veroordeeld tot het kopen van 777 rozen voor zijn vrouw. Dat meldde het staatspersbureau Isna vandaag.

Waar anderen in Iran afspraken maken over geld, onroerend goed of land, had de 27-jarige vrouw bij het sluiten van het huwelijk laten vastleggen dat de 38-jarige man de honderden bloemen voor haar zou kopen. Hij deed dat echter niet, waarna de vrouw een scheiding aanvroeg. Na de uitspraak van de rechtbank trok zij die aanvraag in.

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (2)

12 juli 2012

12-jarige Ashlyn voelt geen pijn


Door: redactie
6-7-2012   bron: The Daily Mail
© Youtube.

De 12-jarige Ashlyn Blocker lijdt aan een zeldzame aandoening waardoor ze geen pijn voelt. De ziekte leidt in de meeste gevallen tot de dood, maar de moedige Ashlyn weigert haar leven te laten vergallen door de aandoening. Ze neemt deel aan schoonheidswedstrijden, speelt in een schoolband en helpt andere kinderen die aan dezelfde ziekte lijden.

Tara and John Blocker, de ouders van Ashlyn, deden hun verhaal op de Amerikaanse televisie. 'We merkten voor het eerst dat er iets mis was met ons kleine meisje toen ze 8 maanden oud was. We vonden het vreemd dat onze dochter nooit huilde wanneer ze honger had of wanneer ze een schone luier nodig had. Zelfs wanneer ze op een dag een ontstoken oog had, gaf ze geen kik.'

Beangstigend
Na een doktersbezoek kwamen de ouders te weten dat hun dochter geen pijn kon voelen - vaak een fatale aandoening die jaarlijks een honderdtal mensen in de VS treft. 'Het was beangstigend. In de meeste gevallen leidt de ziekte tot de dood. We kregen verhalen te horen van mensen die stierven aan een blindedarmontsteking omdat ze de symptomen niet hadden opgemerkt', vertelt Tara Blocker.

De jaren die volgden op de diagnose waren de moeilijkste. Ashlyn verwondde zichzelf voortdurend: ze beet in haar handen, verbrandde haar vingers en bracht zichzelf andere onopzettelijke verwondingen toe. De ouders vertelden dat ze de handen van het meisje vaak met plakband omwikkelden om te voorkomen dat ze zichzelf zou verwonden.

Specialisten
Ashlyn werkt samen met een team onderzoekers van de Universiteit van Florida om meer te weten te komen over het functioneren van haar zenuwstelsel. De specialisten hopen hierdoor meer inzicht krijgen in de ziekte zodat ze nieuwe behandelingen kunnen ontwikkelen voor mensen met chronische pijn.

Ashlyn zelf toont zich ondanks alles erg strijdig. Zo richtte ze samen met haar ouders een kamp op voor kinderen met dezelfde aandoening. Kinderen en ouders konden er hun ervaringen delen. 'Op een avond droomde Ashlyn dat we een kamp hadden opgericht voor gezinnen met dezelfde problemen. Ik wist direct dat het mijn plicht was om de droom in vervulling te brengen,' vertelt Tara. 'We hadden een onvergetelijke tijd in gezelschap zijn van mensen die begrijpen wat we meemaken.

http://youtu.be/SQOg6d8zlaA 

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

11 juli 2012

Tijgers doden man in dierentuin Kopenhagen


11-7-2012   bron: ANP

Een tijger© ANP.

Tijgers hebben een jonge man gedood die stiekem over de omheining van hun verblijf in de dierentuin in de Deense hoofdstad Kopenhagen was gekropen.

Dierenverzorgers sloegen alarm, toen ze de man 2,5 uur voor de opening aantroffen in het tijgerverblijf. Pogingen om hem te redden waren tevergeefs.

Waarom de man bij de tijgers was, konden de autoriteiten niet zeggen. De man, die in 1991 was geboren, kwam van oorsprong niet uit Denemarken. Hij had wel een verblijfsvergunning.

Het komt af en toe voor dat mensen 's nachts de dierentuin binnendringen

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (1)

Zittend tv kijken levensgevaarlijk

Van veel zitten ga je eerder dood, echt. Minder tv kijken en meer staan, verlengt je leven met 18 maanden.

 
Van zitten ga je dood, echt. Niet direct natuurlijk, maar hoe meer je zit hoe groter de kans is dat je eerder overlijdt. Als je twee uur of minder per dag tv kijkt, verleng je je leven met 18 maanden, dat schrijft Dr. Peter T Katzmarzykin in het medische tijdschrift BMJOpen.

Katzmarzyk onderzocht welke invloed onze zittende levensstijl heeft op de levensverwachting. Vroeger werkte bijna iedereen op het land, maar tegenwoordig zitten veel mensen de hele dag achter de computer. Dat moest volgens de onderzoeker gevolgen hebben. Hij onderzocht 167.000 Amerikanen tussen de 18 en 90 jaar oud. Hij onderzocht hoeveel tijd ze hadden doorgebracht op een stoel of bankstel en noteerde daarbij hoe oud ze waren geworden.

De wetenschapper ontdekte dat 27 procent van alle Amerikanen is overleden aan een aandoening die deels te wijten is aan te veel zitten zoals hartproblemen, diabetes en zelfs sommige soorten kanker. Twintig procent van alle overlijdensgevallen is zelfs toe te schrijven aan de tv, de eigenaar van de kijkbuis heeft er ongezond lang naar gekeken.

Mensen worden al steeds ouder, maar ze zouden dus nog langer kunnen leven als ze wat minder op hun gat zitten. De onderzoeker van de universiteit van Louisiana schrijft dat de dood op afstand gehouden kan worden door wat simpele aanpassingen in de dagelijkse routine. Minder tv kijken en meer wandelen is lief voor je hart, maar voor sommige mensen een grote stap. Simpelweg naar collega’s wandelen voor een babbeltje in plaats van een e-mail sturen is al een goed begin.

10 juli / msn nieuws

Dat is nou eens balen... Ik kan alleen maar zittend tv kijken... Dus ik zou minder lang leven??? vaag en raar onderzoek...

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (0)

05 juli 2012

Naar adem snakkend hondje uit snikhete auto gered


BP_11205014.jpg

 
In Heerlen heeft de politie op de valreep het leven van een hondje kunnen redden dat zat opgesloten in een bloedhete auto. Omstanders zagen de viervoeter in een geparkeerde auto op de vloer liggen. Het diertje snakte naar adem, omdat de temperatuur in de auto door de dichte ruiten flink was opgelopen. Op dat moment was het 31 graden Celsius buiten. Nadat de politie werd gebeld konden agenten het ruitje van de auto intikken en de hond bevrijden uit zijn penibele situatie.

Hij werd door omstanders buiten de auto afgekoeld. Toen eindelijk de 52-jarige eigenaar van het dier naar buiten kwam, had die alleen oog voor het ingetikte raam, terwijl zijn huisdier meer levend dan dood was. Hij is wegens zijn nalatigheid meegenomen naar het bureau.
 
 
echt afschuwelijk... om dit soort dingen wordt ik pissig, eigenaars denk eens na!!!

Gepost door BIANCA | Commentaren (7)

Zeehondje schuilt in kantoor voor de regen


  BP_03155923.jpg

 
In Nieuw-Zeeland kijken ze niet meer zo op van wilde dieren, maar toen een zeehondje besloot om in een kantoorpand voor de regen te schuilen, moest het plaatselijke personeel van Miller Design toch even de wenkbrauwen fronsen. Het diertje was eerder die dag de stad ingewandeld en had, toen het begon te stortregenen, geen tijd meer om terug naar de zee te vluchten. Daarom koos hij eieren voor zijn geld en besloot voor de ingang van het kantoor te gaan liggen. Toen medewerkers de deur openden, waggelde hij op zijn dooie gemak naar binnen en nestelde zich naast een bureau.

De manager van het pand was eigenlijk best te spreken over het kersverse gezelschap: "Het is een braaf beestje, maar hij kan af en toe flink blaffen en ons achtervolgen". Logisch dus, dat de dierentuin werd gebeld om de zeehond op te halen. Maar die hadden hun handen vol. Aan de andere kant van de stad moest namelijk een verdwaalde zeeleeuw gevangen worden... Bekijk de video hier!

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (1)

04 juli 2012

VVD pakt het spijbelen hard aan

VVD pakt het spijbelen hard aan. Niet de spijbelaar gaat betalen, maar scholen en ouders kunnen binnenkort de rekening verwachten. Tenminste, als het aan de VVD ligt.

Wanneer scholen hun spijbelaars niet melden, zullen zij worden beboet met een geldboete van 1000 euro. Ouders dreigen hun kinderbijslag te verliezen, als zij geen werk maken van hun spijbelende kinderen. Dit is te lezen in het verkiezingsprogramma dat de partij vrijdag presenteert.

Volgens VVD-Kamerlid Ton Elias 'staat spijbelen aan de wieg van schooluitval, en dat staat vaak weer aan de wieg van problemen als criminaliteit en werkloosheid'. Daarnaast vindt hij schooluitval een verspilling van belastinggeld.

 

http://www.hyves.nl/topic/19214800/Alles_over_spijbelen/?...

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (0)

01 juli 2012

Man door het dolle na misgelopen date

 

(Novum) - Een Bosschenaar is zaterdagavond door het lint gegaan nadat hij op een afspraakje met een Amsterdamse ruzie met haar had gekregen. De 43-jarige man stak haar banden lek, trapte tegen haar auto en uitte diverse bedreigingen.

Later reed hij bij een tankstation aan de Bruistensingel met zijn auto in op de 43-jarige vrouw. Ze kon volgens de politie nog net op tijd aan de kant springen. De man ramde haar auto en ging ervandoor. De man is later thuis opgepakt en ingesloten. Zijn auto is in beslag genomen.

 
Uitgegeven op Zondag 01 juli 2012   
je laat dan toch wel erg kennen...en was die man enorm wanhopig...?

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (3)

Jeugd herinnering

Allicht kennen velen van jullie die speentjes die ruilde en verzamelde in de jaren '90... Nou ik was enige tijd in een winkel en wat zag ik daar tot mijn grote verbazing net zulke speentjes. Moest gelijk terug denken aan zo'n touwtje vol met zulke speentjes...

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

30 juni 2012

nieuwe schoenen

Ik heb sinds afgelopen vrijdag een mooie nieuwe schoenen aan mijn voeten. Ik zag een schoenen kraam op de markt en zag enkele mooie schoenen staan. Ik ben eerst door gereden en er over nagedacht en toen ben ik even later weer terug gereden om deze (zie foto) heb gekocht. Ze zitten lekker en ze zijn erg licht aan de voeten het geeft dus niet gevoel als je lood aan je benen hebt...

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

25 juni 2012

Waar is de zomer???


Zomer??? Het zou volgens de weer wetenschap nu zomer moeten zijn maar die zomer is ver te zoeken de laatste weken. Afgelopen week leek het wel herfst met die lading regen en lage temperaturen. Soms lijkt het dan niet meer op te houden. Zoals afgelopen donderdag 21juni ging het gedonder erg tekeer qua onweer... De hond kroop onder het aanrecht weg of liep naar de badkamer. 

Het pinkster weekend eind mei was erg mooi en zonnig... Ik verlang naar zulke mooie en zonnige dagen. Dat geeft een ieder weer positieve boast en mensen worden daar een stuk vrolijker van. Althans ik krijg weer een hoop energie en ik ben het liefst dan de gehele dag buiten samen met mijn border collie uiteraard.

Maar ja of de zomer wel of niet gaat koem allicht hoop ik het natuurlijk wel, draai ik wel zomerse liedjes via youtube dat geeft wel een goed gevoel... alleen dan nog het heerlijke zonnetje wat zou moeten gaan schijnen.

Gepost door BIANCA in Algemeen | Commentaren (2)

24 juni 2012

Weer gefietst

afgelopen donderdag heb ik onlangs weer ruim 6 km gefietst. Het voelde heerlijk en helaas was de tijd om nog langer te fietsen maar ja... Aankomende donderdag gaan we er weer voor.

Maandag (morgen dus) weer lekker de arm spieren trainen. Thuis train ik mijn buikspieren als ik tv zit te kijken. Ik span mijn spieren dan geregeld aan voor 5 a 10 minuten achter een. Dit alles om op langer termijn een betere conditie te krijgen en allicht wat kilo's kwijt te raken. Ik doe het voor mij zelf. In het verleden is het mij ook gelukt om enkele kilo's kwijt te raken, daar ga ik nu weer voor streven...

Ik heb nu een diepvriezer en kan nu mijn restantjes qua eten in vriezen en een andere keer op eten. Dus als ik geen zin heb om te koken dan haal ik gewoon wat uit de vriezer ideaal. Hierdoor raak ik minder geneigd om fast food te eten. Ik probeer nog steeds minderen met chips. Ik ben momenteel eerst de restanten van mijn verjaardag van afgelopen woensdag (20 juni) op te maken. Dus ik hoef weinig tot geen boodschappen te doen, dan kom ik niet in de verleiding.

Ik wil dit zelf en doe het voor niemand anders dan mij zelf...

 

22 juni 2012

Luipaard gered uit watereservoir

21-6-12 bron: hln.be

© afp.

Op een theeplantage in het Indiase Haskhowa, 45 kilometer van Siliguri, kwam gisteren een luipaard in de problemen nadat het in een waterreservoir was gevallen.

Er moest een team van het Mahananda Wildlife Sanctuary, een ladder en een net aan te pas komen om het sterke beest uit het bassin te krijgen.

Het imposante mannetje, dat meer dan 60 kilogram weegt, bracht het er heelhuids vanaf. Bovendien leverde het voorval schitterende foto's op.© afp.© afp.© afp

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (1)

21 juni 2012

Lone Star-teek veroorzaakt mogelijk vleesallergie

21-6-12 bron: Metro

De Lone Star-teek.

Onderzoekers aan de Universiteit van Virginia in de Verenigde Staten hebben ontdekt dat de Lone Star-teek ervoor kan zorgen dat mensen een allergie voor vlees oplopen. De wetenschappers deden onderzoek naar de oorzaak van een reeks vlees-allergieën die zich voordoet aan de Oostkust van de VS.

Een beet van de teek lijkt onschuldig, maar speeksel van het beestje dat in de wond stroomt kan een allergische reactie op vlees veroorzaken volgens de onderzoekers, zo meldt Metro.

Bultjes en blaasjes
De allergie openbaart zich vervolgens enkele uren nadat het slachtoffer vlees eet. De reactie varieert van bultjes en blaasjes tot een ernstige anaphylactische shock.

Het is volgens de onderzoekers lastig vast te stellen dat het inderdaad de Lone Star-teek is die de reactie veroorzaakt. Daarentegen zeggen ze wel dat van de ongeveer 400 gevallen die ze onderzochten, 90 procent te maken heeft gehad met een tekenbeet.

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (1)

20 juni 2012

Ik ben jarig

jarigdansje.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (3)

17 juni 2012

De afgelopen dagen

De afgelopen dagen zijn voorbij geschoten.

Donderdag middag weer gefietst zo'n 7,29km in zo'n 35,35 minuten... Het voelde weer goed. Vrijdag morgen kwam ik met onder rug tegen de toilet beugel en dat was behoorlijk pijnlijk. Dit was precies op de zelde plek als in januari van dit jaar waar ik ook mijn onder rug stootte. Dit is is tot op heden nog best pijnlijk, vooral in de avond uren.

Gister kwam ik tot de ontdekking dat ik 4 tv zenders miste en was in lichte paniek maar naar veel gemopper en gestuntel heb ik de 4 tv zenders weer terug.

Vandaag uitgeslapen en daarna gewandeld met de hond in een stevige wind en zonnetje dus dat was wel even lekker... In huis lekker aan het opruimen geslagen. Dit omdat ik van de week weer jaartje ouder wordt... Ik heb ook al wat lekkernij ingekocht de AH is hier ook gewoon open op zondag dus dan hoef ik van de week nog maar weinig boodschappen te doen. Nu even relaxen voordat de spannende EK voetbal wedstrijden van poule B van start gaan.

Veel kijk plezier met de EK voetbal wedstrijd... Ik ben er klaar voor...

13 juni 2012

Burger King zet ijs met bacon op het menu


ANP-3265838.jpg

 
Fast food staat natuurlijk al niet echt bekend om haar gezonde kwaliteiten, maar de Amerikaanse keten Burger King heeft nu een nieuwe snack op het menu geplaatst die alle burgers, frieten en kroketten overtreft, namelijk een softijsje met varkensspek.

Deze Bacon Sunday bevat maar liefst 510 kilocalorieën - dat is ongeveer een kwart van de hoeveelheid energie die je nodig hebt op een dag - en bestaat uit vanille-ijs, chocoladesaus, caramel, spekvet en bacon. Het ijsje gaat overigens alleen verkocht worden in Amerika. Je weet wel, dat land waar de helft van de bevolking aan overgewicht lijdt.

Gepost door BIANCA in Actueliteit | Commentaren (2)

12 juni 2012

Mijn grenzen

LOC088.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (1)

11 juni 2012

zelfvertrouwen

imagesCA9TVDE8.jpg

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

10 juni 2012

De hond is JARIG!!!

Het gaat hier lekker zijn gangetje. Vandaag scheen lekker het zonnetje daar heb ik samen met mijn beestjes van genoten. Zelfs Boomer die vandaag JARIG is!!!

In de tuin lekker weer eens gelezen (zo'n 35 pagina's) echt heerlijk...

Heb donderdag of vrijdag de bevestigingsbrief gekregen van de gemeente, dat ze mijn aanvraag hebben ontvangen en dat de aanvraag in behandeling is en dat grote verbazing minimaal 6 tot maximaal 16 weken duren... Mijn ervaring duurt het nooit zo lang voor dat de gemeente een beslissingen hebben genomen.Maar ja ik wacht het wel af.

Nu lekker relaxen... achter de pc & tv...

Het EK Voetbal is weer van start gegaan. Normaal gesproken ben ik niet of geen voetbal fan maar EK & WK dan ben ik des der fanatieker...

Heb vlaggetjes in vazen staan en ik had een oranje t-shirt aan en heb een "Holland" sjaal... Maar helaas mocht het gister niet baten Nederland - Denemarken 0-1 voor Denen... snik snik...maar nu op na de volgende wedstrijd wat allicht ook niet makkelijk gaat worden Nederland - Duitsland...??? aanstaande woensdag om 20.45u...

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (2)

07 juni 2012

Vanaf vandaag de nieuwe bioscoop film:Snow White & The Huntsman

Snow White & The Huntsman steekt klassiek sprookje in modern jasje

 

Een klassiek sprookje, in een modern jasje vol actie: dat is Snow White & The Huntsman. In de film ontsnapt Snow White (Kirsten Stewart) uit de gevangenis. Als ze ziet hoe vergiftigd de wereld is geraakt onder de Evil Queen (Charlize Theron), weet Snow White dat er maar één ding op zit. Ondertussen huurt de Evil Queen de Huntsman (Chris Hemsworth) in om ervoor te zorgen dat Snow White geen gevaar meer voor haar vormt.

voor de rest van het artikel kijk dan even op http://partner.nl.msn.com/upi-snow-white-and-the-huntsman...

Ik wil dolgraag naar deze film... En dan zal ook binnenkort gebeuren,maak daar gewoon tijd voor...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (4)

06 juni 2012

de film: Remember Me

woensdag 6 juni, 20:30 uur op TV (Net 5)

met Robert Pattinson (uit de film twilight, Edward Cullens), Emilie de Ravin en Pierce Brosnan

Tyler Hawkins is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig (De Ravin), die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem-filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar niet al het emotionele puin is meteen geruimd.

Het is een mooie film! Het is een echte aanrader mensen....

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (0)

05 juni 2012

nieuwe elektrische rolstoel


Ja ik heb dan vorige week eindelijk het aanvraagformulier voor een nieuwe elektrische rolstoel verstuurt naar de gemeente. De aanvraagformulier heeft zo'n vier maanden in de kast gelegen.... Mijn huidige race stoel is ruim 4 jr oud en begint nu wel af te takelen. het wiebelt en kraakt etc...

Dus we wachten geduldig af op de beslissing van de gemeente. Het balletje is inmiddels weer gaan rollen...

hopelijk gaat het zo'n eentje worden maar dat is afwachten... http://www.permobil.com/Netherlands/Produkten/alle_modell... 

 

Gepost door BIANCA | Commentaren (7)

04 juni 2012

Film: Paerl Harbor

maandag 4 juni, 20:30 uur op TV (Net 5)

met Ben Affleck, Josh Hartnett en Kate Beckinsale

Rafe McCawley en Danny Walker kennen elkaar al sinds hun jeugd en hebben allebei de droom piloot bij de Amerikaanse luchtmacht te worden. Wanneer ze zich uiteindelijk kunnen aanmelden en goedgekeurd worden, wordt Danny ingedeeld bij een vliegsquadron bij Pearl Harbor, Hawaii. Rafe meldt zich vrijwillig aan bij een vliegsquadron in Engeland om te strijden tegen de nazi's. Hij laat naast Danny ook zijn vriendin Evelyn Johnson, die hij tijdens de medische keuring heeft leren kennen, in de V.S achter. Rafe wordt boven Het Kanaal neergeschoten en wanneer hij hersteld is van zijn verwondingen keert hij terug naar Evelyn in Pearl Harbor. Evelyn blijkt echter ondertussen een verhouding te hebben met zijn beste vriend. Het idyllische leventje op Hawaii wordt ruw verstoord, wanneer de Japanners de militaire vloot in de haven van Pearl Harbor en de militaire vliegvelden op het eiland onder vuur nemen door middel van een verrassingsaanval.

Dit een mooie film en zeker de moeite waard om te zien...

Gepost door BIANCA in Film & Muziek | Commentaren (3)